Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Web Sitesi

Upstox

Web Sitesi Upstox, daha önce RKSV'nin yan kuruluşu olan bir çevrimiçi hisse senedi alım satım platformudur. Profesyonel tüccarlar ve meslekten olmayan kişiler için tasarlanmış farklı ürünler, serbest ticaret öğrenme platformunun yanı sıra Upstox'un en güçlü USP'lerinden biridir. Tüm strateji ve marka, Lollypop'un stüdyosundaki tasarım aşamasında kavramsallaştırıldı. Derinlemesine rakipler, kullanıcılar ve pazar araştırması, web sitesi için ayrı kimlik oluşturan çözümlerin sağlanmasına yardımcı oldu. Tasarımlar, veriye dayalı web sitesinin monotonluğunu kırmaya yardımcı olan özel illüstrasyonlar, animasyonlar ve simgeler kullanılarak etkileşimli ve sezgisel hale getirildi.

Web Uygulaması

Batchly

Web Uygulaması Batchly SaaS tabanlı platform, Amazon Web Services (AWS) müşterilerinin maliyetlerini azaltmalarına olanak tanır. Üründeki web uygulaması tasarımı, kullanıcının sayfadan ayrılmadan çeşitli işlevleri tek bir noktadan gerçekleştirmesine olanak sağlaması ve aynı zamanda yöneticilere önemli olan tüm verilerin kuş bakışı görünümünü sunması nedeniyle benzersiz ve çekici. Ürünün web sitesi aracılığıyla sunulmasına da odaklanıldı ve USP'yi ilk 5 saniyede iletmek için tasarlandı. Burada kullanılan renkler canlıdır ve simgeler ve resimler web sitesini etkileşimli hale getirmeye yardımcı olur.

Ödül Sunumu

Awards show

Ödül Sunumu Bu kutlama sahnesi benzersiz bir görünümle tasarlandı ve bir müzik şovu ve birkaç farklı ödül sunumu sunma esnekliğini gerektirdi. Set parçaları, bu esnekliğe katkıda bulunmak için dahili olarak aydınlatıldı ve gösteri sırasında uçan setin bir parçası olarak uçan unsurları içeriyordu. Bu, kar amacı gütmeyen bir kuruluş için bir sunum ve yıllık ödül töreniydi.

Şişe

North Sea Spirits

Şişe North Sea Spirits şişesinin tasarımı, Sylt'in eşsiz doğasından esinlenmiştir ve bu ortamın saflığını ve berraklığını içerir. Diğer şişelerin aksine, North Sea Spirts tamamen tek renkli bir yüzey kaplamasıyla kaplanmıştır. Logo, yalnızca Kampen / Sylt'te bulunan bir çiçek olan Stranddistel'i içerir. 6 çeşidin her biri belirli bir renkle tanımlanırken, 4 karışım içeceğin içeriği şişenin rengiyle aynıdır. Yüzeyin kaplaması yumuşak ve sıcak bir tutuş sağlar ve ağırlık, değer algısına katkıda bulunur.

Vinil Plak

Tropical Lighthouse

Vinil Plak Last 9, tür sınırlaması olmayan bir müzik blogu; özelliği damla şekli kapağı ve görsel bileşen ile müzik arasındaki bağlantıdır. Son 9, her biri görsel konsepte yansıtılan ana müzik temasını içeren müzik derlemeleri üretir. Tropical Lighthouse, bir serinin 15. derlemesidir. Proje, tropikal orman seslerinden esinlenmiştir ve ana ilham, sanatçı ve müzisyen Mtendere Mandowa'nın müziğidir. Kapak, tanıtım videosu ve vinil disk ambalajı bu proje kapsamında tasarlanmıştır.

Pişirme Spreyi

Urban Cuisine

Pişirme Spreyi Sokak mutfağı lezzetlerin, maddelerin, iç çekmelerin ve sırların yeridir. Ama aynı zamanda sürprizler, konseptler, renkler ve anılar. Bu bir yaratma sitesi. Kaliteli içerik artık çekicilik yaratmanın temel dayanağı değil, şimdi anahtar duygusal deneyim eklemektir. Bu ambalajla şef bir "grafiti sanatçısı" olur ve müşteri bir sanat izleyicisi olur. Yeni, özgün ve yaratıcı bir duygusal deneyim: Kent Mutfağı. Tarifin ruhu yoktur, tarife ruh vermesi gereken aşçıdır.