Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Abajur

Bellda

Abajur Herhangi bir alete veya elektrik uzmanlığına ihtiyaç duymadan herhangi bir ampule kolayca uyan, kurulumu kolay, asılı bir abajur. Ürünlerin tasarımı, kullanıcının bütçeye uygun veya geçici bir konaklamada görsel olarak hoş bir aydınlatma kaynağı oluşturmak için fazla çaba harcamadan basitçe takıp ampulden çıkarmasını sağlar. Bu ürünün işlevselliği gömme şeklinde olduğundan, üretim maliyeti sıradan bir plastik saksıya benzer. Boyayarak veya herhangi bir dekoratif unsur ekleyerek kullanıcının zevkine göre kişiselleştirme imkanı benzersiz bir karakter yaratır.

Etkinlik Pazarlama Materyali

Artificial Intelligence In Design

Etkinlik Pazarlama Materyali Grafik tasarım, yapay zekanın yakın gelecekte tasarımcılar için nasıl bir müttefik olabileceğinin görsel bir temsilini sağlıyor. Yapay zekanın tüketici için deneyimi kişiselleştirmede nasıl yardımcı olabileceğine ve yaratıcılığın sanat, bilim, mühendislik ve tasarımın hedefinde nasıl yer aldığına dair içgörüler sağlar. Grafik Tasarımda Yapay Zeka Konferansı, Kasım ayında San Francisco, CA'da 3 günlük bir etkinliktir. Her gün bir tasarım atölyesi var, farklı konuşmacılar konuşuyor.

Görsel Iletişim

Finding Your Focus

Görsel Iletişim Tasarımcı, kavramsal ve tipografik bir sistem gösteren görsel bir konsept sergilemeyi amaçlar. Böylece kompozisyon, tasarımcının iyi bir şekilde dikkate aldığı belirli bir kelime dağarcığı, doğru ölçümler ve merkezi özelliklerden oluşur. Ayrıca tasarımcı, izleyicinin tasarımdan bilgi aldığı sırayı oluşturmak ve taşımak için net bir Tipografik hiyerarşi kurmayı amaçlamıştır.

Yat

Atlantico

Yat 77 metrelik Atlantico, geniş dış alanları ve geniş iç alanları ile misafirlerin deniz manzarasının keyfini çıkarmasını ve onunla iletişim kurmasını sağlayan bir keyif yatıdır. Tasarımın amacı, zamansız zarafet ile modern bir yat yaratmaktı. Profili düşük tutmak için özellikle oranlara odaklanıldı. Yat, helikopter pisti gibi olanaklar ve hizmetler, sürat teknesi ve jetski ile ihale garajları ile altı güverteye sahiptir. Altı süit kabinde on iki misafir ağırlanırken, sahibinin dış salonu ve jakuzili bir güvertesi vardır. Açık ve 7 metrelik iç havuz bulunmaktadır. Yatın hibrit bir tahrik sistemi var.

Markalaşma

Cut and Paste

Markalaşma Bu proje araç seti, Kes ve Yapıştır: Görsel İntihalin Önlenmesi, tasarım endüstrisindeki herkesi etkileyebilecek bir konuyu ele alır ve görsel intihal nadiren tartışılan bir konudur. Bu, bir görüntüden referans almak ve ondan kopyalamak arasındaki belirsizlikten kaynaklanıyor olabilir. Bu nedenle, bu projenin önerdiği şey, görsel intihal çevreleyen gri alanlara farkındalık getirmek ve bunu yaratıcılıkla ilgili konuşmaların ön saflarına yerleştirmek.

Markalaşma

Peace and Presence Wellbeing

Markalaşma Peace and Presence Well-being, bedeni, zihni ve ruhu gençleştirmek için refleksoloji, bütünsel masaj ve reiki gibi hizmetler sunan İngiltere merkezli bütünsel bir terapi şirketidir. P&PW markasının görsel dili, doğanın nostaljik çocukluk anılarından esinlenerek, özellikle nehir kıyılarında ve ormanlık arazilerde bulunan flora ve faunadan esinlenerek, huzurlu, sakinleştirici ve rahatlatıcı bir durumu çağrıştırma arzusu üzerine kurulmuştur. Renk paleti, hem orijinal hem de oksitlenmiş hallerinde Georgian Water özelliklerinden ilham alıyor ve yine geçmiş zamanların nostaljisinden yararlanıyor.