Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sehpa

Sankao

Sehpa Japonca'da "üç yüzlü" olan Sankao sehpa, herhangi bir modern oturma odası alanının önemli bir karakteri olması amaçlanan zarif bir mobilya parçasıdır. Sankao, canlı bir varlık olarak büyüyen ve gelişen evrimsel bir konsepte dayanmaktadır. Malzeme seçimi yalnızca sürdürülebilir plantasyonlardan elde edilen masif ahşap olabilir. Sankao sehpa, en yüksek üretim teknolojisini geleneksel işçilikle eşit şekilde birleştirerek her bir parçayı benzersiz kılıyor. Sankao, İroko, meşe veya dişbudak gibi farklı masif ahşap türlerinde mevcuttur.

Tws Kulaklıklar

PaMu Nano

Tws Kulaklıklar PaMu Nano, genç kullanıcılar için özel olarak tasarlanmış ve daha fazla senaryoya uygun "kulakta görünmez" kulaklıklar geliştiriyor. Tasarım, 5.000'den fazla kullanıcının kulak verisi optimizasyonuna dayanmaktadır ve son olarak, kulakların çoğunun, yan yatarken bile rahat olmasını sağlar. Şarj kutusunun yüzeyi, entegre paketleme teknolojisi aracılığıyla gösterge ışığını gizlemek için özel elastik bir bez kullanır. Manyetik emiş, kolay çalıştırmaya yardımcı olur. BT5.0, hızlı ve istikrarlı bir bağlantı sağlarken çalışmayı basitleştirir ve aptX codec bileşeni daha yüksek ses kalitesi sağlar. IPX6 Suya dayanıklılık.

Tws Kulaklıklar

PaMu Quiet ANC

Tws Kulaklıklar PaMu Quiet ANC, mevcut gürültü sorunlarını etkin bir şekilde çözebilen, aktif gürültü önleyici gerçek kablosuz kulaklık setidir. Çift Qualcomm amiral gemisi bluetooth ve dijital bağımsız aktif gürültü iptali yonga seti ile güçlendirilen PaMu Quiet ANC'nin toplam zayıflaması, gürültülerin neden olduğu zararları etkili bir şekilde azaltabilen 40dB'ye ulaşabilir. Kullanıcılar ister günlük hayatta ister iş ortamında farklı senaryolara göre geçiş fonksiyonu ile aktif gürültü engelleme arasında geçiş yapabilirler.

Aydınlatma Ünitesi

Khepri

Aydınlatma Ünitesi Khepri, sabah güneşinin doğuşunun ve yeniden doğuşun bok böceği tanrısı olan eski Mısırlılar Khepri'ye dayalı olarak tasarlanmış bir zemin lambası ve aynı zamanda bir kolyedir. Sadece Khepri'ye dokunun ve ışık yanacaktır. Karanlıktan aydınlığa, eski Mısırlıların her zaman inandığı gibi. Mısır bok böceği şeklinin evriminden geliştirilen Khepri, bir dokunuşla üç ayar ayarlanabilir parlaklık sağlayan bir dokunmatik sensör anahtarı tarafından düzenlenen kısılabilir bir LED ile donatılmıştır.

Kimlik, Markalaşma

Merlon Pub

Kimlik, Markalaşma Merlon Pub'ın projesi, 18. yüzyılda stratejik olarak güçlendirilmiş büyük bir kasaba sisteminin parçası olarak inşa edilen eski Barok şehir merkezi olan Osijek'teki Tvrda'daki yeni bir yemek tesisinin tüm markalaşmasını ve kimlik tasarımını temsil ediyor. Savunma mimarisinde Merlon adı, kalenin tepesindeki gözlemcileri ve orduyu korumak için tasarlanmış sağlam, dik çitler anlamına gelir.

Ambalaj

Oink

Ambalaj Müşterinin pazar görünürlüğünü sağlamak için eğlenceli bir görünüm ve his seçildi. Bu yaklaşım, özgün, lezzetli, geleneksel ve yerel marka niteliklerinin tümünü simgelemektedir. Yeni ürün ambalajını kullanmanın temel amacı, müşterilere siyah domuz yetiştirmenin ve en yüksek kalitede geleneksel et lezzetleri üretmenin arkasındaki hikayeyi sunmaktı. Linocut tekniğinde işçiliği sergileyen bir takım illüstrasyonlar oluşturuldu. Resimlerin kendisi özgünlük sunar ve müşteriyi Oink ürünleri, lezzetleri ve dokuları hakkında düşünmeye teşvik eder.