Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Konut Evi

Tei

Konut Evi Yamaç arazilerinin çoğunu oluşturan, emekli olduktan sonra rahat bir yaşamın, alışılmış bir şekilde istikrarlı bir tasarımla gerçekleşmesi büyük beğeni topladı. Zengin bir ortam almak için. Ama bu sefer villa mimarisi değil, kişisel konut. Sonra ilk olarak planın tamamında mantıksızlık olmaksızın olağan hayatı rahat geçirebileceği üzerine bir yapı oluşturmaya başladık.

Yüzük

Arch

Yüzük Tasarımcı, kemer yapılarının ve gökkuşağının şeklinden ilham alıyor. Tek bir 3 boyutlu form oluşturmak için iki motif - bir kemer şekli ve bir damla şekli birleştirilir. Minimal çizgileri ve formları birleştirerek ve basit ve yaygın motifleri kullanarak sonuç, enerji ve ritmin akması için alan sağlayarak cesur ve eğlenceli hale getirilen basit ve zarif bir yüzük. Farklı açılardan halkanın şekli değişir - damla şekli ön açıdan, kemer şekli yan açıdan görüntülenir ve üst açıdan bir çarpı işareti görüntülenir. Bu, kullanıcı için uyarılma sağlar.

Yüzük

Touch

Yüzük Basit bir hareketle, dokunma eylemi zengin duyguları aktarır. Tasarımcı, Touch ring aracılığıyla bu sıcak ve biçimsiz duyguyu soğuk ve sağlam metalle aktarmayı hedefliyor. 2 kişinin el ele tutuştuğunu düşündüren bir halka oluşturmak için 2 eğri birleştirilir. Halka, pozisyonu parmak üzerinde döndürüldüğünde ve farklı açılardan bakıldığında görünüşünü değiştirir. Bağlı parçalar parmaklarınızın arasına yerleştirildiğinde, halka sarı veya beyaz görünür. Bağlanan parçalar parmak üzerine yerleştirildiğinde, hem sarı hem de beyaz rengin bir arada tadını çıkarabilirsiniz.

Iç Ortak Alanlar

Highpark Suites

Iç Ortak Alanlar Highpark Suites Ortak Alanları, kentsel Gen-Y yaşam tarzlarının yeşil yaşam, iş, eğlence ve toplumla kusursuz entegrasyonunu keşfeder. Büyüleyici lobilerden heykelsi gökyüzü kortlarına, etkinlik salonlarına ve eğlenceli toplantı odalarına kadar bu eğlence alanları, sakinlerin evlerinin bir uzantısı olarak kullanmaları için tasarlanmıştır. Sorunsuz iç mekan dış mekan yaşamından, esneklikten, etkileşimli anlardan ve kentsel renk ve doku paletinden ilham alan MIL Design, sınırları zorlayarak her alanın sakinleri ve tropikal ortamı göz önünde bulundurduğu benzersiz, sürdürülebilir ve bütünsel bir topluluk yarattı

Kitapçı, Alışveriş Merkezi

Jiuwu Culture City , Shenyang

Kitapçı, Alışveriş Merkezi Jato Design, geleneksel bir kitabevini dinamik, çok kullanımlı bir alana dönüştürmekle görevlendirildi - sadece bir alışveriş merkezi değil, aynı zamanda kitaptan ilham alan etkinlikler ve daha fazlası için bir kültür merkezi olacak. Centrepice, ziyaretçilerin dramatik tasarımlarla zenginleştirilmiş, daha açık tonlu ahşap kaplı bir ortama geçtikleri "kahraman" alanıdır. Fener benzeri kozalar tavandan sarkarken merdivenler, ziyaretçileri basamaklarda otururken oyalanmaya ve okumaya teşvik eden ortak alanlar olarak hizmet ediyor.

Poster

Cells

Poster 19 Temmuz 2017'de PIY, Avustralya'nın Melbourne şehrinde küçük bir bina inşa etti. 761 parçadan oluşan küçük bir kaledir ve ona "Hücreler" adını vermişlerdir. Düğümler, "Doğu Tenon & amp; West Mortise & quot ;. Değişken raflar, çalışma ve ayakkabı rafları vb. Dahil olmak üzere, hepsi parçalanmış ve bir organizmaya yeniden birleştirilmiş ürünlerini bulacaksınız. Ve sonra, özgürce büyüme arzularını hissedeceksiniz.