Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Parametrik Tasarım

Titanium Choker

Parametrik Tasarım Tasarım açısından IOU, Zaha Hadid'in mimarlık dünyasında kazandığı stile benzer şekilde parametrik modeller oluşturmak için 3D simülasyon yazılımı kullanır. Materialwise, IOU 18k altın logolu özel titanyum ürünler sunar. Titanyum takılarda en sıcak olanıdır ancak çalışmak zordur. Eşsiz nitelikleri parçaları sadece çok hafif yapmakla kalmaz, aynı zamanda onları spektrumun hemen hemen her renginde yapma imkanı verir.

Takip Odak Reklamı

ND Lens Gear

Takip Odak Reklamı ND LensGear, kendinden merkezlemeyi farklı çaplara sahip lenslere tam olarak ayarlar. ND LensGear Serisi, diğer mevcut LensGear'ların olmadığı gibi tüm lensleri kapsar. Kesme Yok ve Bükme Yok: Artık tornavida, aşınmış kayışlar veya dışarı çıkan rahatsız edici kayış kalıntıları yok. Her şey bir cazibe gibi uyuyor. Ve başka bir artı, Araçsız! Akıllı tasarımı sayesinde lensin etrafında nazikçe ve sıkıca merkezlenir.

Profesyonel Çekimler Için Adaptör Sistemi

NiceDice

Profesyonel Çekimler Için Adaptör Sistemi NiceDice-System, kamera endüstrisindeki ilk çok işlevli adaptördür. Farklı markalardan farklı montaj standartlarına sahip ekipmanların - ışıklar, monitörler, mikrofonlar ve vericiler gibi - bir kameraya tam olarak duruma göre olması gerektiği şekilde takılmasını oldukça keyifli hale getiriyor. Yeni gelişen montaj standartları veya yeni satın alınan ekipmanlar bile, sadece yeni bir Adaptör alarak ND Sistemine kolayca entegre edilebilir.

Restoran Bar Çatı Katı

The Atticum

Restoran Bar Çatı Katı Endüstriyel bir ortamda bir restoranın cazibesi, mimariye ve mobilyalara yansıtılmalıdır. Bu proje için özel olarak geliştirilen siyah ve gri kireç sıva da bunun kanıtlarından biridir. Eşsiz, kaba yapısı tüm odalardan geçer. Ayrıntılı uygulamada, kaynak dikişleri ve taşlama izleri görünen ham çelik gibi malzemeler kasıtlı olarak kullanıldı. Bu izlenim, çatı pencerelerinin seçimi ile desteklenir. Bu soğuk unsurlar, sıcak meşe ağacı, elle rendelenmiş balıksırtı parke ve tamamen dikilmiş bir duvarla tezat oluşturuyor.

Armatür

vanory Estelle

Armatür Estelle, klasik tasarımı silindirik, el yapımı bir cam gövde biçiminde, tekstil abajur üzerinde üç boyutlu aydınlatma efektleri üreten yenilikçi aydınlatma teknolojisiyle birleştirir. Aydınlatma ruh hallerini duygusal bir deneyime dönüştürmek için bilinçli olarak tasarlanan Estelle, armatür üzerindeki bir dokunmatik panel veya bir akıllı telefon uygulaması aracılığıyla kontrol edilen her türlü renk ve geçişi üreten sonsuz çeşitlilikte statik ve dinamik ruh halleri sunar.

Hareketli Pavyon

Three cubes in the forest

Hareketli Pavyon Üç küp, çeşitli özelliklere ve işlevlere sahip cihazlardır (çocuklar için oyun alanı ekipmanı, kamusal mobilyalar, sanat objeleri, meditasyon odaları, çardaklar, küçük dinlenme alanları, bekleme odaları, çatılı sandalyeler) ve insanlara yeni mekansal deneyimler getirebilir. Boyut ve şekil nedeniyle üç küp bir kamyonla kolayca taşınabilir. Boyut, kurulum (eğim), oturma yüzeyleri, pencereler vb. açısından her bir küp karakteristik olarak tasarlanmıştır. Üç küp, değişkenlik ve hareketlilik ile çay töreni odaları gibi Japon geleneksel minimum alanlarına atıfta bulunur.