Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Otomatik Meyve Sıkacağı Makinesi

Toromac

Otomatik Meyve Sıkacağı Makinesi Toromac, güçlü görünümü ile taze sıkılmış portakal suyu tüketmenin yeni bir yolunu getirmek için özel olarak tasarlanmıştır. Maksimum meyve suyu ekstraksiyonu için yapılmıştır, restoranlar, kafeteryalar ve süpermarketler içindir ve birinci sınıf tasarımı lezzet, sağlık ve hijyen sağlayan samimi bir deneyim sağlar. Meyveyi dikey olarak kesen ve yarıları döner basınç ile sıkıştıran yenilikçi bir sisteme sahiptir. Bu, kabuğa dokunmadan veya sıkıştırmadan maksimum performans elde edildiği anlamına gelir.

Bira Etiketi

Carnetel

Bira Etiketi Art Nouveau tarzında bir bira etiketi tasarımı. Bira etiketi ayrıca demleme süreci hakkında birçok ayrıntı içerir. Tasarım ayrıca iki farklı şişeye de uyar. Bu, tasarımı yüzde 100 ekrana ve yüzde 70 boyutuna yazdırarak kolayca yapılabilir. Etiket, her şişenin benzersiz bir doldurma numarası almasını sağlayan bir veri tabanına bağlıdır.

Marka Kimliği

BlackDrop

Marka Kimliği Bu kişisel bir Marka Stratejisi ve Kimliği Projesi. BlackDrop, kahve satan ve dağıtan bir mağaza ve marka zinciridir. BlackDrop, başlangıçta kişisel serbest çalışan yaratıcı işin tonunu ve yaratıcı yönünü belirlemek için geliştirilmiş kişisel bir projedir. Bu Marka Kimliği, Aleks'i başlangıç topluluğunda güvenilir bir marka danışmanı olarak konumlandırmak amacıyla oluşturulmuştur. BlackDrop, zamansız, tanınabilir, sektör lideri bir marka olmayı hedefleyen kaygan, çağdaş, şeffaf bir başlangıç markasını temsil eder.

Fotoğraf Serisi

U15

Fotoğraf Serisi Sanatçıların projesi, kolektif hayal gücünde bulunan doğal unsurlarla bir ilişki oluşturmak için U15 binasının özelliklerinden yararlanıyor. Renkleri ve şekilleri olarak bina yapısından ve parçalarından yararlanarak, Çin Taş Ormanı, Amerikan Şeytan Kulesi gibi daha özel yerleri şelaleler, nehirler ve kayalık yamaçlar gibi genel doğal simgeler olarak uyandırmaya çalışıyorlar. Her resimde farklı bir yorum sağlamak için sanatçılar binayı farklı açı ve perspektifler kullanarak minimalist bir yaklaşımla keşfediyorlar.

Kronometre

Argo

Kronometre Gravithin'den Argo, tasarımı bir sekstanttan esinlenen bir saattir. Argo gemisinin efsanevi maceralarının şerefine iki renkte, Deep Blue ve Black Sea'de mevcut olan oyulmuş çift kadrana sahiptir. İsviçre Ronda 705 quartz mekanizma sayesinde kalbi atarken, safir cam ve güçlü 316L fırçalanmış çelik daha da fazla direnç sağlar. Aynı zamanda 5ATM suya dayanıklıdır. Saatin iki farklı malzeme ile üç farklı kasa rengi (altın, gümüş ve siyah), iki kadran tonu (Deep Blue ve Black Sea) ve altı kayış modeli mevcuttur.

Iç Tasarım

Eataly

Iç Tasarım Eataly Toronto, büyüyen şehrimizin nüanslarına göre tasarlandı ve harika İtalyan yemeklerinin evrensel katalizörü aracılığıyla sosyal alışverişleri geliştirmek ve artırmak için tasarlandı. Geleneksel ve kalıcı "passeggiata" nın, Eataly Toronto tasarımının arkasındaki ilham kaynağı olması çok uygun. Bu zamansız ritüel, İtalyanların her akşam ana caddeye ve meydana çıktığını, dolaşıp sosyalleştiğini ve bazen yol boyunca bar ve dükkanlarda durduğunu görüyor. Bu deneyimler dizisi, Bloor ve Bay'de yeni, samimi bir sokak ölçeği gerektiriyor.