Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Konut Binası Lobi Ve Salon

Light Music

Konut Binası Lobi Ve Salon Bir konut lobi ve salon tasarımı olan Light Music için, New York City merkezli A + A Studio'dan Armand Graham ve Aaron Yassin, mekanı cazdan gece hayatı ve müzik sahnesinin bulunduğu Washington DC'deki dinamik Adams Morgan semtine bağlamak istedi. Go-go'dan punk rock'a ve elektronik her zaman merkez olmuştur. Bu onların yaratıcı ilham kaynağıdır; Sonuç, DC'nin canlı orijinal müziğine saygı duruşunda bulunan kendi nabzı ve ritmi ile sürükleyici bir dünya yaratmak için son teknoloji dijital üretim yöntemlerini geleneksel zanaat teknikleriyle birleştiren benzersiz bir alan.

Masa

Codependent

Masa Bağımlılık, özellikle psikolojik bir durumun fiziksel tezahürü olan eş bağımlılığa odaklanan psikoloji ve tasarımı birleştirir. Bu iki iç içe geçmiş tablonun çalışması için birbirine güvenmesi gerekir. İki form tek başına ayakta durmaktan acizdir, ancak birlikte tek bir işlevsel form oluşturur. Final masası, bütünün parçalarının toplamından daha büyük olduğu güçlü bir örnektir.

Ticari Iç Mekan

Nest

Ticari Iç Mekan Zemin, çeşitli hiyerarşik düzenler talep eden iki benzersiz profesyonel - savunucu ve mimar tarafından paylaşılıyor. Elemanların seçimi ve detaylandırılması, genel görünümü topraklı, topraksı tutmak ve yerel sanat ve yapı malzemelerini canlandırmak için bir çabaydı. Çevre dostu malzemelerin harmanlanması ve uygulanması, açıklıkların boyutu, hepsi birlikte sürdürülebilir uygulamayı yapılandıran kayıp uygulamaları yeniden canlandıran hoş bir ortam yaratmak için yerel iklimi hatırlatarak yönlendirildi.

Çatal Bıçak Takımı

Ingrede Set

Çatal Bıçak Takımı Ingrede çatal bıçak seti, günlük yaşamda mükemmellik ihtiyacını ifade etmek için tasarlanmıştır. Mıknatıslı çatal, kaşık ve bıçak yuvası seti. Çatal bıçak takımı dik durur ve masaya uyum sağlar. Matematiksel şekiller, üç farklı parçadan oluşan tek bir akışkan form oluşturmaya izin verdi. Bu yaklaşım, sofra takımı ve diğer mutfak eşyaları tasarımları gibi birçok farklı ürüne uygulanabilecek yeni olanaklar yaratır.

Müzik Öneri Hizmeti

Musiac

Müzik Öneri Hizmeti Musiac, kullanıcıları için kesin seçenekler bulmak için proaktif katılımı kullanan bir müzikal öneri motorudur. Algoritma otokrasisine meydan okumak için alternatif arayüzler önermeyi amaçlamaktadır. Bilgi filtreleme, kaçınılmaz bir arama yaklaşımı haline geldi. Bununla birlikte, yankı odası efektleri yaratır ve tercihlerini titizlikle takip ederek kullanıcıların konfor bölgelerini kısıtlar. Kullanıcılar pasif hale gelir ve makinenin sağladığı seçenekleri sorgulamayı bırakır. Seçenekleri gözden geçirmek için zaman harcamak, büyük biyo-maliyeti artırabilir, ancak anlamlı bir deneyim yaratan çabadır.

Konut Prototipi

No Footprint House

Konut Prototipi NFH, prefabrike konut tipolojilerinden oluşan daha büyük bir alet kutusuna dayalı olarak seri üretim için geliştirilmiştir. Kosta Rika'nın güneybatısındaki Hollandalı bir aile için ilk prototip yapıldı. Hedef yerine tek bir kamyonla gönderilen çelik yapıya ve çam ahşap kaplamalara sahip iki yatak odalı bir konfigürasyon seçtiler. Bina, montaj, bakım ve kullanım ile ilgili lojistik verimliliği optimize etmek için merkezi bir servis çekirdeği etrafında tasarlanmıştır. Proje, ekonomik, çevresel, sosyal ve mekansal performansı açısından bütünsel sürdürülebilirliği aramaktadır.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.