Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Multi Ticari Alan

La Moitie

Multi Ticari Alan La Moitie projesinin adı, yarı Fransızca tercümesinden geliyor ve tasarım, bunu, kare ve daire, açık ve koyu gibi karşıt unsurlar arasında kurulan dengeyle uygun bir şekilde yansıtıyor. Sınırlı alan göz önüne alındığında, ekip iki karşıt rengin uygulanması yoluyla iki ayrı perakende alanı arasında hem bir bağlantı hem de bir bölünme kurmaya çalıştı. Pembe ve siyah boşluklar arasındaki sınır net ama aynı zamanda farklı perspektiflerde bulanık. Mağazanın ortasına yarı pembe yarı siyah spiral bir merdiven yerleştirilmiş ve sağlar.

Reklam Kampanyası

Feira do Alvarinho

Reklam Kampanyası Feira do Alvarinho, Portekiz'in Moncao kentinde düzenlenen yıllık bir şarap partisidir. Olayı anlatmak için eski ve kurgusal bir krallık yaratıldı. Moncao, Alvarinho şarabının beşiği olarak bilinmesi nedeniyle kendi adı ve medeniyetiyle, Moncao'nun gerçek tarihinde, yerlerinde, ikonik insanlarında ve efsanelerinde ilham aldığı için, Alvarinho Krallığı, bu şekilde belirlenmiştir. Bu projenin en büyük zorluğu, bölgenin gerçek hikayesini karakter tasarımına taşımaktı.

Baskılı Tekstil

The Withering Flower

Baskılı Tekstil Solan Çiçek, çiçek imgesinin gücünün bir kutlamasıdır. Çiçek, Çin edebiyatında kişileştirme olarak yazılmış popüler bir konudur. Çiçek açan çiçeğin popülaritesinin aksine, çürüyen çiçeğin görüntüleri genellikle uğursuzluk ve tabularla ilişkilendirilir. Koleksiyon, bir topluluğun neyin yüce ve iğrenç olduğuna dair algısını neyin şekillendirdiğini inceliyor. 100 cm ila 200 cm uzunluğunda tül elbiselerde, yarı saydam örgü kumaşlara serigrafi baskıda tasarlanan tekstil tekniği, baskıların ağ üzerinde opak ve esnek kalmasını sağlayarak, havada asılı bir baskı görünümü yaratır.

Tıbbi Güzellik Merkezi

LaPuro

Tıbbi Güzellik Merkezi Tasarım, estetikten daha fazlasıdır. Alanın kullanım şekli budur. Tıp merkezi, form ve işlevi bir bütün olarak bütünleştirdi. Kullanıcıların taleplerini anlamak ve onlara rahatlatıcı ve gerçekten özen gösteren çevredeki tüm ince dokunuşların deneyimini yaşatmak. Tasarım ve yeni teknoloji sistemi, kullanıcıya çözümler sunar ve yönetimi kolaydır. Sağlık, refah ve tıp konularını göz önünde bulunduran merkez, çevresel olarak sürdürülebilir malzemeleri benimsedi ve inşaat sürecini izledi. Tüm unsurlar, kullanıcılar için gerçekten uygun olan tasarıma entegre edilmiştir.

Görsel Kimlik Tasarımı

ODTU Sanat 20

Görsel Kimlik Tasarımı Orta Doğu Teknik Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen bir sanat festivali olan ODTÜ Sanat'ın 20. yılı için talep, festivalin sonraki 20 yılını vurgulamak için görsel bir dil inşa etmekti. İstenildiği üzere festivalin 20. yılı, açılışı yapılacak kapalı bir sanat eseri gibi yaklaşılarak vurgulandı. 2 ve 0 sayılarını oluşturan aynı renkli katmanların gölgeleri bir 3D illüzyon yarattı. Bu yanılsama rahatlama hissi verir ve sayılar arka planda erimiş gibi görünür. Canlı renk seçimi, dalgalı 20'nin huzuruyla ince bir kontrast oluşturur.

Viski Malbec Ahşabı

La Orden del Libertador

Viski Malbec Ahşabı Ürünün ismine atıfta bulunan farklı unsurları birleştirmeye çalışan tasarım, önerdiği mesajı pekiştiriyor. Heyecan verici ve ilgi çekici bir görüntü iletir. Kanatlarını sergileyen meydan okuyan bir kondorun resmi, simetrik ve müstehcen madalya ile birleşen özgürlük duygusunu ifade eder, tasarıma şiir getiren hayali bir manzara ile bir arka plan resmine eklenen, istenen mesajı iletmek için ideal bir kombinasyon oluşturur. Ölçülü bir renk paleti, ona ayrıcalıklı özellikler verir ve tipografik kullanım, geleneksel ve tarihi bir ürüne gönderme yapar.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.