Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Satış Merkezi

Ad Jinli

Satış Merkezi Bu proje, kentsel arsadaki eski binaları yenilemiş ve yeni fonksiyonel gereksinimleri karşılamak için binalara yeni işlevsel misyon kazandırmıştır. Tasarımcılar, projenin uygulanmasının bütünlüğünü sağlamak için insanları bina cephe dönüşümünden iç dekorasyon tasarımına kadar dört katmanlı şehirdeki modern tarzı kabul etmeye yönlendirmeye çalışıyor.

Taşınabilir Hoparlör

Seda

Taşınabilir Hoparlör Seda, istihbarat teknolojisi temel işlevli bir cihazdır. Ortadaki kalemlik bir alan düzenleyicidir. Ayrıca, USB bağlantı noktası ve Bluetooth Bağlantısı gibi dijital özellikler, onu taşınabilir bir oynatıcı ve ev alanı kullanım uyarlamasına sahip bir hoparlör haline getirir. Dış gövdeye yerleştirilmiş bir ışık çubuğu, masa lambası olarak çalışır. Ayrıca, lüksün çekici görünümü, ev eşyalarının iç tasarımda kullanılmasını çok çekici kılıyor. Ayrıca mekanı daha iyi kullanmak Seda'nın olmazsa olmaz özelliklerinden biridir.

Ofis

Phuket VIP Mercury

Ofis Açıklık ve marka derinlemesine keşif temasına dayanarak tasarımı araştırdı ve ana yaratıcı unsur olarak gezegenle görsel genişletilebilirlik ve marka hikayesinin görsel bir entegrasyonunu yarattı. Plan, yeni görsel düşüncelerle aşağıdaki üç sorunu çözdü: Alan açıklığı ve işlevlerin dengesi; Mekanın işlevsel alanlarının bölünmesi ve kombinasyonu; Temel mekansal tarzın düzenliliği ve değişimi.

Web Sitesi

Travel

Web Sitesi Tasarım, kullanıcı deneyimini gereksiz bilgilerle aşırı yüklememek için minimalist bir tarz kullandı. Seyahat endüstrisinde minimalist bir tarz kullanmak da çok zordur, çünkü basit ve net bir tasarıma paralel olarak, kullanıcının seyahatiyle ilgili eksiksiz bilgi alması gerekir ve bunu birleştirmek kolay değildir.

Kahve Fincanı Ve Tabağı

WithDelight

Kahve Fincanı Ve Tabağı Türkiye'de Türk lokumu, İtalya'da biscotti, İspanya'da churros ve Arabistan'da hurma ile bir fincan kahve ikram etmek gelenek olduğundan, kahvenin yanında ısırık büyüklüğünde tatlı ikramlar sunmak birçok farklı kültürün bir parçasıdır. Bununla birlikte, geleneksel tabaklarda bu ikramlar sıcak kahve fincanına doğru kayar ve kahve dökülmelerinden yapışır veya ıslanır. Bunu önlemek için, bu kahve fincanı, kahve ikramlarını yerinde tutan özel yuvalara sahip bir tabağa sahiptir. Kahve vazgeçilmez sıcak içeceklerden biri olduğu için kahve içme deneyiminin kalitesinin artırılması günlük yaşam açısından önem arz etmektedir.

Markalaşma Ve Paketleme

Leman Jewelry

Markalaşma Ve Paketleme Leman Jewelry yeni kimliğine görsel çözüm, lüksü, zarif ancak sofistike ve minimal hissi ortaya çıkarmak için tamamen yeni bir sistemdi. Leman'ın çalışma sürecinden, haute couture tasarım hizmetinden ilham alan yeni logo, bir yıldız sembolü veya ışıltı sembolünü çevreleyen tüm elmas şekillerini işleyerek, sofistike bir sembol yaratarak ve aynı zamanda elmasın parlayan etkisini yansıtıyor. Ardından, tüm yeni marka görsel unsurlarının lükslüğünü vurgulamak ve zenginleştirmek için tüm yardımcı malzemeler yüksek kaliteli detaylarla üretildi.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.