Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Musluklar

Electra

Musluklar Ayrı bir açma kolu olmayan Electra zarif ve akıllı görünümü ile herkesin dikkatini çekmekte, mutfakların kesin vazgeçilmezi olmayı hak etmektedir. Yerinden çıkabilen dijital evye musluğu kullanıcılarına hareket özgürlüğü verirken, iki değişik akış fonksiyonu sunmaktadır. Electra’nın ön yüzündeki elektronik tuş ister yuvasında ister elinizde olsun, bir parmak dokunuşu ile tüm fonksiyonlara erişim sağlayabilmektedir.

Takvim

calendar 2013 “Safari”

Takvim Safari bir kağıt hayvan takvimidir. Parçalar bastırılarak çıkartılır, katlanır ve sabitlenerek tamamlanır. 2011 vahşi yaşam yılınız olsun! Tasarımlı Yaşam: Kaliteli tasarımlar mekanları zenginleştirir ve kullanıcıların zihinsel dönüşümüne destek olur. Görme, dokunma ve kullanım rahatlığı sağlar. Hafiflerdir ve güzel bir sürpriz etkisi yaratırlar. Mekanlar güzelleşir. Bizim orijinal ürünlerimiz “Tasarımlı Hayat” görüşü ile tasarlanmaktadır.

Takvim

calendar 2013 “Farm”

Takvim Çiftlik takvimi kağıt hayvandan oluşan bir çocuk setidir. Toplu halde altı değişik hayvan ile birlikte enfes bir minyatür çiftlik oluşturur. Tasarımlı Yaşam: Kaliteli tasarımlar mekanları zenginleştirir ve kullanıcıların zihinsel dönüşümüne destek olur. Görme, dokunma ve kullanım rahatlığı sağlar. Hafiflerdir ve güzel bir sürpriz etkisi yaratırlar. Mekanlar güzelleşir. Bizim orijinal ürünlerimiz “Tasarımlı Hayat” görüşü ile tasarlanmaktadır.

Takvim

calendar 2013 “Rocking Chair”

Takvim Sallanan Sandalye minyatür sandalye şeklinde bir masaüstü takvimidir. Montaj kılavuzu takip edilerek aynı gerçeği gibi öne arkaya sallanan bir sandalye yapılır. İçinde bulunulan ay sandalyenin sırt bölümünde, gelecek ay oturma bölümünde gösterilir. Tasarımlı Yaşam: Kaliteli tasarımlar mekanları zenginleştirir ve kullanıcıların zihinsel dönüşümüne destek olur. Görme, dokunma ve kullanım rahatlığı sağlar. Hafiflerdir ve güzel bir sürpriz etkisi yaratırlar. Mekanlar güzelleşir. Bizim orijinal ürünlerimiz “Tasarımlı Hayat” görüşü ile tasarlanmaktadır.

Takvim

calendar 2013 “Town”

Takvim Kasaba parçaları serbestçe bir araya getirerek bir takvim oluşturabileceğiniz bir sanat setidir. Binaları değişik şekillerde bir araya getirip kendi küçük kasabanızı yaratın. Tasarımlı Yaşam: Kaliteli tasarımlar mekanları zenginleştirir ve kullanıcıların zihinsel dönüşümüne destek olur. Görme, dokunma ve kullanım rahatlığı sağlar. Hafiflerdir ve güzel bir sürpriz etkisi yaratırlar. Mekanlar güzelleşir. Bizim orijinal ürünlerimiz “Tasarımlı Hayat” görüşü ile tasarlanmaktadır.

Takvim

calendar 2013 “Module”

Takvim Modül 3 ayı birlikte gösteren kullanışlı bir takvimdir. Birleştirilebilen 3 adet küp modülünü arzu ettiğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Tasarımlı Yaşam: Kaliteli tasarımlar mekanları zenginleştirir ve kullanıcıların zihinsel dönüşümüne destek olur. Görme, dokunma ve kullanım rahatlığı sağlar. Hafiflerdir ve güzel bir sürpriz etkisi yaratırlar. Mekanlar güzelleşir. Bizim orijinal ürünlerimiz “Tasarımlı Hayat” görüşü ile tasarlanmaktadır.