Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Takvim

calendar 2013 “Farm”

Takvim Çiftlik takvimi kağıt hayvandan oluşan bir çocuk setidir. Toplu halde altı değişik hayvan ile birlikte enfes bir minyatür çiftlik oluşturur. Tasarımlı Yaşam: Kaliteli tasarımlar mekanları zenginleştirir ve kullanıcıların zihinsel dönüşümüne destek olur. Görme, dokunma ve kullanım rahatlığı sağlar. Hafiflerdir ve güzel bir sürpriz etkisi yaratırlar. Mekanlar güzelleşir. Bizim orijinal ürünlerimiz “Tasarımlı Hayat” görüşü ile tasarlanmaktadır.

Takvim

calendar 2013 “Rocking Chair”

Takvim Sallanan Sandalye minyatür sandalye şeklinde bir masaüstü takvimidir. Montaj kılavuzu takip edilerek aynı gerçeği gibi öne arkaya sallanan bir sandalye yapılır. İçinde bulunulan ay sandalyenin sırt bölümünde, gelecek ay oturma bölümünde gösterilir. Tasarımlı Yaşam: Kaliteli tasarımlar mekanları zenginleştirir ve kullanıcıların zihinsel dönüşümüne destek olur. Görme, dokunma ve kullanım rahatlığı sağlar. Hafiflerdir ve güzel bir sürpriz etkisi yaratırlar. Mekanlar güzelleşir. Bizim orijinal ürünlerimiz “Tasarımlı Hayat” görüşü ile tasarlanmaktadır.

Takvim

calendar 2013 “Town”

Takvim Kasaba parçaları serbestçe bir araya getirerek bir takvim oluşturabileceğiniz bir sanat setidir. Binaları değişik şekillerde bir araya getirip kendi küçük kasabanızı yaratın. Tasarımlı Yaşam: Kaliteli tasarımlar mekanları zenginleştirir ve kullanıcıların zihinsel dönüşümüne destek olur. Görme, dokunma ve kullanım rahatlığı sağlar. Hafiflerdir ve güzel bir sürpriz etkisi yaratırlar. Mekanlar güzelleşir. Bizim orijinal ürünlerimiz “Tasarımlı Hayat” görüşü ile tasarlanmaktadır.

Takvim

calendar 2013 “Module”

Takvim Modül 3 ayı birlikte gösteren kullanışlı bir takvimdir. Birleştirilebilen 3 adet küp modülünü arzu ettiğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Tasarımlı Yaşam: Kaliteli tasarımlar mekanları zenginleştirir ve kullanıcıların zihinsel dönüşümüne destek olur. Görme, dokunma ve kullanım rahatlığı sağlar. Hafiflerdir ve güzel bir sürpriz etkisi yaratırlar. Mekanlar güzelleşir. Bizim orijinal ürünlerimiz “Tasarımlı Hayat” görüşü ile tasarlanmaktadır.

Banyo Koleksiyonu

CATINO

Banyo Koleksiyonu CATINO bir düşünceye şekil verme arzusundan doğmuştur. Bu koleksiyon basit elemanlar kullanarak ve hayal gücümüzün temel öğelerini çağdaş bir şekilde yeniden yorumlayarak gündelik hayatın şiirselliğini uyandırmaktadır. Doğal ağaçtan masif olarak üretilmiş ve sonsuza kadar dayanabilecek şekilde birleştirilmiş ürünler sizi sıcak ve sağlam bir ortama dönüşe davet etmektedir.

Bira Renk Katoloğu

Beertone

Bira Renk Katoloğu Beertone ilk Bira Başvuru Rehberi olup, değişik bira renklerini gösteren bira bardağı şeklinde bir yelpazedir. İlk baskısı için 202 değişik İsviçre birası bilgileri derlenmiş, bunun için ülke doğudan batıya, kuzeyden güneye gezilmiştir. Tüm süreç bir hayli zaman ve çok detaylı lojistik gerektirmiştir. Fakat bu iki sevdanın sonuçları bizleri oldukça gururlandırmıştır. Gelecek baskılar şimdiden planlanmıştır. Şerefe!