Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Bağlantılı Saat

COOKOO

Bağlantılı Saat COOKOD, bir analog hareketi bir dijital ekranla birleştiren dünyanın ilk tasarımcı akıllı saatidir. Çok temiz hatları ve akıllı fonksiyonları için simgesel bir tasarıma sahip olan saat, akıllı telefonunuzdan veya iPad’inizden seçeceğiniz bilgilendirmeleri ekranında gösterebilmektedir. COOKOD App. sayesinde kullanıcılar hangi bilgilendirmeleri ve uyarıları bileklerinde görmek istediklerini seçerek günlük yaşamlarında kontrolü elde tutabilmektedirler. Uyarlanabilir COMMAND tuşuna basılarak bir kameranın uzaktan çalıştırılması, müzik sistemlerinin uzaktan kontrolü, facebook göz atmaları ve diğer pek çok uygulama mümkün olabilmektedir.

Hiperaraba

Shayton Equilibrium

Hiperaraba Shayton Equilibrium saf hedonizmi ve dört tekerlekli kışkırtıcılığı temsil etmektedir. Çoğu insan için soyut bir kavram, mutlu bir azınlık için ise rüyaların gerçek olması demektir. Zevkin doruklarına çıkmak, bir yerden bir yere gitmenin farklı bir anlama bürünmesi, yaşam deneyiminin amacın önüne geçmesi demektir. Shayton malzeme yeteneklerinin sınırlarını keşfetmek, alternatif yeşil itici güçleri ve hiper arabanın soyunu muhafaza ederken performansını arttırıcı malzemeleri test etmek için yola çıkmıştır. Bundan sonraki adım yatırımcıları bulmak ve Shayton Equilibrium’u gerçekleştirmektir.

Sigara / Sakız Çöp Kutusu

Smartstreets-Smartbin™

Sigara / Sakız Çöp Kutusu Eşsiz özellikleri olan çok patentli Akıllı Kutu, mevcut cadde altyapısını tamamlayan, sırt sırta iki kutu şeklinde her boy ve şekilde direğe takılabilen veya tek olarak duvarlara, tırabzan veya sütunlara monte edilebilen bir çöp kutusudur. Bu şekilde cadde görüntüsünü bozmayan, her yerde kolay erişilebilen çöp kutusu ağı ile mevcut caddelere beklenmedik bir değer katılmaktadır. Akıllı çöp kutuları sigara ve sakız çöpüne yönelik etkin bir çözüm olarak dünya genelinde cadde bakımını daha güzele dönüştürmektedir.

Yatağa Dönüşen Masa

1,6 S.M. OF LIFE

Yatağa Dönüşen Masa Tasarımın ana fikri, ofislerde küçük alanlarda çalışırken daralan hayatlarımızdan esinlenilmiştir. Daha sonra her uygarlığın herhangi bir konu hakkında farklı bir algi anlayışına sahip olabiliceğini fark ettim. Mesela bu masa ofiste mola vermek ve ya işi başından aşkın calışanların geceleri birkaç saat kestirmelerine olanak sağlayabilir. Proje, prototip urunun ölçülerinden ve iş hayatının günümüzde gitgide daha çok yer kaplaması gerçeğine dayanarak isimlendirilmiştir.

Bir iç mimarlık firması Ofisi

White Paper

Bir iç mimarlık firması Ofisi Tuvalimsi iç mekan; tasarımcılar için yaratıcı bir ortam, tasarımlar içinse ferah bir sergi görevi göruyor. Her proje ilerledikçe, duvarlar ve panolar araştırmalar, tasarım skeçleri ve sunumlar ile kaplanıyor. Benzersiz bir şekilde günlük kullanım için tasarlanan kapı ve beyaz zeminler, şirketin büyümesine tanıklık ederken, personel ve müşterilerin ayak izlerini ve parmak izlerini topluyor.

Fuar Standı

Boom

Fuar Standı Boom, Çin'de moda olmuş bir markanın tanıtılmasını sağlayan bir fuar standıdır. Bu sunumun teması gençlerin kendi imajlarını stilize etme potansiyellerini ve halka açık ortamda yapılan gürültülü seslenişi simgeliyor. Zikzak figürü şu ana kadar değişik kombinasyonlarla birçok şehirde görsel stand öğeleri olarak kullanılmıştır. Fuar standının her parçası prefabrik yapıdan oluşur. Bazı parçalar yeniden kullanılabilir veya bir sonraki stand için biçimlendirilebilir.