Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Gofret Kek Ambalajı

Miyabi Monaka

Gofret Kek Ambalajı Bu, fasulye reçeli ile doldurulmuş gofret keki için bir ambalaj tasarımıdır. Paketler, bir Japon odasını çağrıştıracak şekilde tatami motifleriyle tasarlanmıştır. Paketlere ek olarak bir kılıf tarzı paket tasarımı da ortaya çıkardılar. Bu, (1) geleneksel bir şömineyi, bir çay salonunun benzersiz bir özelliğini göstermeyi ve (2) 2-mat, 3-mat, 4.5-mat, 18-mat ve diğer çeşitli boyutlarda çay odaları oluşturmayı mümkün kıldı. Paketlerin sırtları ayrı olarak satılabilmesi için tatami motifi dışında desenlerle süslenmiştir.

Fotoğraf Sanatı

Forgotten Paris

Fotoğraf Sanatı Unutulmuş Paris, Fransız başkentinin eski yeraltı bölgelerinin siyah beyaz fotoğraflarıdır. Bu tasarım, az sayıda insanın yasa dışı ve erişilmesi zor olduğu için bildiği yerlerin bir repertuarıydı. Matthieu Bouvier, bu unutulmuş geçmişi keşfetmek için on yıldır bu tehlikeli yerleri araştırıyor.

Paketlenmiş Kokteyller

Boho Ras

Paketlenmiş Kokteyller Boho Ras, en kaliteli yerel Hint içkileriyle hazırlanan paketlenmiş kokteyller satmaktadır. Ürün, alışılmadık sanatsal yaşam tarzını yakalayan Bohem bir hava taşıyor ve ürünün görselleri, tüketicinin kokteyli içtikten sonra aldığı vızıltıların soyut tasviri. Global ve Yerel'in buluştuğu ve ürün için Glocal vibe oluşturmak için birleştikleri orta noktaya mükemmel bir şekilde ulaşmayı başardı. Boho Ras, 200 ml'lik şişelerde saf alkollü içkiler ve 200ml ve 750 ml'lik şişelerde paketlenmiş kokteyller satmaktadır.

Podcast

News app

Podcast News, sesli bilgiler için bir röportaj uygulamasıdır. Bilgi bloklarını göstermek için resimlerle iOS elma düz tasarımından ilham almıştır. Görsel olarak arka plan, blokların öne çıkmasını sağlamak için bir elektrik mavisi rengine sahiptir. Amaç, kullanıcının dikkatini dağıtmadan veya kaybetmeden uygulamanın kullanımını kolaylaştırmak olan çok az grafik öğesi vardır.

Kore Sağlıklı Gıda

Darin

Kore Sağlıklı Gıda Darin, modern insanları Kore'nin geleneksel sağlıklı gıda ürünlerine isteksizlikten kurtarmak için tasarlandı ve geleneksel Kore sağlıklı gıda dükkanları tarafından kullanılan tasarımsız görüntülerin aksine, paketleri modern insanların hassasiyetlerine ulaştırmada basit, grafik netliği sunuyor. . Tüm tasarımlar, yorgun 20'li ve 30'lu yaşlara canlılık ve sağlık sağlama hedefini görselleştiren kan dolaşımı motiflerinden yapılmıştır.

3D Animasyon

Alignment to Air

3D Animasyon Yaratıcı harf animasyonuna gelince Jin, A alfabesiyle başladı. Konsept adımına gelince, oldukça aktif ama aynı zamanda organize olan felsefesine yansıyan daha dinç ruh hallerini görmeye çalıştı. Yol boyunca, bu projenin başlığı olan havaya uyum sağlamak gibi bir şekilde fikrini tamamen destekleyen çelişkili sözcükler buldu. Bunu akılda tutarak, animasyon ilk kelimede daha kesin ve hassas anlar sunar. Öte yandan, bu son mektubu tezahür ettirmek için oldukça esnek ve gevşek bir titreşimle sonuçlanır.