Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sergi Tasarımı

Tape Art

Sergi Tasarımı 2019'da çizgiler, renk parçaları ve flüoresandan oluşan görsel bir parti Taipei'yi ateşledi. FunDesign.tv ve Tape That Collective tarafından düzenlenen Tape That Art Sergisiydi. Sıra dışı fikir ve tekniklere sahip çeşitli projeler, 8 bant sanatı enstalasyonunda sunuldu ve sanatçıların geçmişte yaptıkları çalışmaların videolarıyla birlikte 40'ın üzerinde bant resmi sergilendi. Etkinliği sürükleyici bir sanat ortamı haline getirmek için parlak sesler ve ışık eklediler ve uyguladıkları malzemeler arasında kumaş bantlar, kanal bantları, kağıt bantlar, ambalaj masalları, plastik bantlar ve folyolar yer aldı.

Enstalasyon Sanatı

Inorganic Mineral

Enstalasyon Sanatı Bir mimar olarak doğaya ve deneyime yönelik derin duygulardan ilham alan Lee Chi, benzersiz botanik sanat enstalasyonlarının yaratılmasına odaklanıyor. Sanatın doğası üzerine düşünerek ve yaratıcı teknikler araştırarak Lee, yaşam olaylarını resmileştirilmiş sanat eserlerine dönüştürür. Bu serinin teması, malzemelerin doğasını ve malzemelerin estetik sistem ve yeni bir bakış açısıyla nasıl yeniden inşa edilebileceğini araştırmaktır. Lee ayrıca bitkilerin ve diğer yapay malzemelerin yeniden tanımlanmasının ve yeniden yapılandırılmasının doğal peyzajın insanlar üzerinde duygusal bir etkisi olabileceğine inanıyor.

Şirket Yeniden Markalaşma

Astra Make-up

Şirket Yeniden Markalaşma Markanın gücü sadece yeteneğinde ve vizyonunda değil, iletişimde de yatıyor. Güçlü ürün fotoğraflarıyla dolu, kullanımı kolay bir katalog; Çevrimiçi hizmetler ve markaların ürünlerine genel bir bakış sunan, tüketici odaklı ve çekici bir web sitesi. Moda tarzı fotoğrafçılık ve sosyal medyada yeni bir iletişim çizgisi ile marka hissinin temsilinde görsel bir dil geliştirdik, firma ile tüketici arasında diyalog kurduk.

Yazı Tipi Tasarımı

Monk Font

Yazı Tipi Tasarımı Monk, hümanist sans seriflerin açıklığı ve okunabilirliği ile kare sans serif'in daha düzenli bir karakteri arasında bir denge arıyor. Başlangıçta Latince bir yazı tipi olarak tasarlanmış olmasına rağmen, daha önceden Arapça bir versiyonu eklemek için daha geniş bir diyaloğa ihtiyaç duyulduğuna karar verildi. Hem Latin hem de Arapça bize aynı mantığı ve ortak geometri fikrini tasarlar. Paralel tasarım sürecinin gücü, iki dilin dengeli bir uyum ve zarafete sahip olmasını sağlar. Hem Arapça hem de Latince, paylaşılan sayaçlar, gövde kalınlığı ve kavisli formlarla sorunsuz bir şekilde birlikte çalışır.

Ambalaj

Winetime Seafood

Ambalaj Winetime Seafood serisi için ambalaj tasarımı, ürünün tazeliğini ve güvenilirliğini göstermeli, rakiplerinden olumlu yönde farklı olmalı, uyumlu ve anlaşılır olmalıdır. Kullanılan renkler (mavi, beyaz ve turuncu) bir kontrast oluşturur, önemli unsurları vurgular ve marka konumlandırmasını yansıtır. Geliştirilen tek benzersiz konsept, seriyi diğer üreticilerden ayırır. Görsel bilgi stratejisi serinin ürün çeşitliliğini belirlemeyi mümkün kılmış, fotoğraflar yerine resimlerin kullanılması ambalajı daha ilgi çekici hale getirmiştir.

Ambalaj Tasarımı

Milk Baobab Baby Skin Care

Ambalaj Tasarımı Ana madde olan sütten ilham almıştır. Süt paketi türünün benzersiz kap tasarımı, ürün özelliklerini yansıtır ve ilk kez tüketiciler için bile aşina olacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca polietilen (PE) ve kauçuk (EVA) malzemeden üretilen malzeme ve pastel rengin yumuşak özellikleri zayıf cilde sahip çocuklar için yumuşak bir ürün olduğunu vurgulamak için kullanılır. Anne ve bebeğin güvenliği için köşeye yuvarlak şekil uygulanır.