Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Görsel Iletişim

Plates

Görsel Iletişim Didyk Pictures, hırdavatçı dükkanının farklı departmanlarını göstermek için bunları, restoran tarzında servis edilen, üzerlerinde farklı donanım nesneleri bulunan birkaç tabak olarak sunma fikrini ortaya attı. Beyaz zemin ve beyaz tabaklar, sunulan nesneleri vurgulamaya yardımcı olur ve mağaza ziyaretçilerinin belirli bir departmanı bulmasını kolaylaştırır. Görüntüler ayrıca Estonya'nın her yerinde toplu taşıma araçlarında 6x3 metrelik reklam panolarında ve afişlerde kullanıldı. Beyaz bir arka plan ve basit bir kompozisyon, bu reklam mesajının araba ile yoldan geçen bir kişi tarafından bile algılanmasını sağlar.

Heykel

Iceberg

Heykel Buzdağları iç heykellerdir. Dağları birbirine bağlayarak sıradağlar, camdan yapılmış zihinsel manzaralar inşa etmek mümkündür. Geri dönüştürülmüş her cam nesnenin yüzeyi benzersizdir. Böylece her nesnenin kendine özgü bir karakteri, bir ruhu vardır. Finlandiya'da heykeller elle şekillendirilmiş, imzalanmış ve numaralandırılmıştır. Buzdağı heykellerinin arkasındaki ana felsefe, iklim değişikliğini yansıtmaktır. Bu nedenle kullanılan malzeme geri dönüştürülmüş camdır.

Watch Uygulaması

TTMM for Pebble

Watch Uygulaması TTMM, Pebble 2 akıllı saate adanmış 130 Saat Yüzü koleksiyonudur. Belirli modeller saati ve tarihi, haftanın gününü, adımları, aktivite süresini, mesafeyi, sıcaklığı ve pil veya Bluetooth durumunu gösterir. Kullanıcı bilgi türünü özelleştirebilir ve salladıktan sonra ekstra verileri görebilir. TTMM Saat Yüzleri, tasarım açısından basit, minimal ve estetiktir. Robotlar çağı için mükemmel bir rakam ve soyut bilgi-grafik kombinasyonudur.

Watch Uygulaması

TTMM for Fitbit

Watch Uygulaması TTMM, Fitbit Versa ve Fitbit Ionic akıllı saatlere adanmış 21 saat kadranından oluşan koleksiyondur. Saat yüzleri, ekrana basit bir dokunuşla karmaşıklık ayarlarına sahiptir. Bu, renkleri, tasarım ön ayarlarını ve kullanıcı tercihlerine göre karmaşıklıkları özelleştirmeyi çok hızlı ve kolay hale getirir. Blade Runner ve Twin Peaks serisi gibi filmlerden esinlenmiştir.

Watchfaces Uygulamaları

TTMM

Watchfaces Uygulamaları TTMM, Pebble Time ve Pebble Time Round akıllı saatler için bir saat yüzleri koleksiyonudur. Burada 600'den fazla renk varyasyonunda 50 ve 18 modelli iki uygulama (hem Android hem de iOS platformu için) bulacaksınız. TTMM, rakamların ve soyut infografiklerin basit, minimal ve estetik birleşimidir. Artık zaman tarzınızı istediğiniz zaman seçebilirsiniz.

Şarap Etiketleri

KannuNaUm

Şarap Etiketleri KannuNaUm şarap etiketlerinin tasarımı, geçmişlerini temsil edebilecek semboller aranarak elde edilen rafine ve minimal tarzı ile karakterize edilir. Uzun Ömür Diyarı'ndaki bağcıların toprakları, kültürü ve tutkusu bu iki koordineli etikete yoğunlaştırılmıştır. Her şey, 3D olarak dökülen altın tekniğiyle yapılmış asırlık asma tasarımıyla zenginleştirilmiştir. Bu şarapların tarihini ve onlarla birlikte doğduğu toprağın tarihini temsil eden bir ikonografi tasarımı, Sardinya'daki Yüzyıllar Ülkesi Ogliastra.