Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sehpa

Drop

Sehpa Ahşap ve mermer ustalarının titizlikle ürettiği damla; masif ahşap ve mermer üzeri lake gövdeden oluşmaktadır. Mermerin kendine has dokusu tüm ürünleri birbirinden ayırır. Damla sehpanın boşluk kısımları, küçük ev aksesuarlarının düzenlenmesine yardımcı olur. Tasarımın bir diğer önemli özelliği ise gövde altında bulunan gizli tekerleklerin sağladığı hareket kolaylığıdır. Bu tasarım, mermer ve renk alternatifleri ile farklı kombinler oluşturmanıza olanak sağlar.

Çalışma Masası

Timbiriche

Çalışma Masası Tasarım, çağdaş insanın sürekli değişen yaşamını, kayan, kaldıran veya yerleştirilen tahta parçalarının yokluğuna veya varlığına uygun tek bir yüzeye sahip çok değerlikli ve yaratıcı bir alanda yansıtmaya çalışıyor, nesneleri organize etmek için sonsuz olanaklar sunuyor. bir çalışma alanında, özel oluşturulmuş mekanlarda kalıcılığı sağlayan ve her anın ihtiyaçlarına cevap veren. Tasarımcılar, işyerine eğlenceli bir alan sağlayan kişisel hareketli noktaların matrisini yeniden şekillendiren geleneksel timbiriche oyunundan ilham alıyorlar.

Uyarlanabilir Halı

Jigzaw Stardust

Uyarlanabilir Halı Halılar eşkenar dörtgen ve altıgenlerden yapılmıştır ve kaydırmaz yüzeyiyle yan yana yerleştirilmesi kolaydır. Rahatsız edici sesleri azaltmak için zeminleri ve hatta duvarları kapatmak için mükemmeldir. Parçalar 2 farklı türde geliyor. Açık pembe parçalar, muz lifi işlemeli çizgilerle NZ yününden elde tutturulmuştur. Mavi parçalar yün üzerine basılmıştır.

Elektro Gitar

Eagle

Elektro Gitar Eagle, Streamline ve Organik tasarım felsefelerinden esinlenen yeni bir tasarım dili ile hafif, fütüristik ve heykelsi bir tasarıma dayalı yeni bir elektro gitar konsepti sunuyor. Dengeli oranlar, iç içe geçmiş hacimler ve akış ve hız duygusu ile zarif çizgilerle bütün bir varlıkta birleşen biçim ve işlev. Muhtemelen piyasadaki en hafif elektro gitarlardan biri.

Sarkıt Lamba

Space

Sarkıt Lamba Bu kolyenin tasarımcısı, asteroitlerin eliptik ve parabolik yörüngelerinden ilham aldı. Lambanın benzersiz şekli, mükemmel bir denge oluşturan 3D baskılı bir halka içinde hassas bir şekilde düzenlenmiş anotlanmış alüminyum direklerle tanımlanır. Ortadaki beyaz cam gölge, direklerle uyum sağlar ve sofistike görünümüne katkıda bulunur. Bazıları lambanın bir meleğe benzediğini söylerken, diğerleri zarif bir kuşa benzediğini düşünüyor.

Ateş Pişirme Seti

Firo

Ateş Pişirme Seti FIRO, her açık ateş için çok işlevli ve taşınabilir 5 kg'lık bir pişirme setidir. Fırın, yiyecek seviyesini korumak için döner bir destek ile bir çekmece ray konstrüksiyonuna çıkarılabilir şekilde tutturulmuş 4 tencere tutar. Böylelikle FIRO, fırın ateşin yarısına kadar uzandığında yiyecek dökmeden çekmece gibi kolay ve güvenli bir şekilde kullanılabilir. Tencere pişirme ve yemek amaçlı kullanılır ve sıcakken ısı yalıtım ceplerinde taşımak için tencerelerin her iki tarafına klipslenen çatal bıçak takımı ile tutulur. Aynı zamanda, tüm yararlı ekipmanı tutan bir çanta olan bir battaniye de içerir.