Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sandalye

DARYA

Sandalye Aslında bu sandalye, güzel bir genç kızdan, inişli, zarif ve yine de rahat olan güzel, eğlenceli bir kızdan ilham aldı! uzun tonda kol ve bacaklarla. Bu, sevgi ile tasarladığım bir sandalye ve hepsi elle oyulmuş. O kızın adı "Darya".

Musluk Havzası Mikser

Straw

Musluk Havzası Mikser Pipetli lavabo bataryasının tasarımı, yazın serinletici bir içecek veya kışın sıcak bir içecekle gelen genç ve eğlenceli pipetlerin boru şeklindeki formlarından ilham almıştır. Bu proje ile aynı anda çağdaş, şık ve eğlenceli bir tasarım nesnesi yaratmak istedik. Havzayı bir kap olarak kabul edersek, ilk fikir, musluğu kullanıcıyla temas elemanı olarak vurgulamayı amaçlamıştır, tıpkı içme kamışlarının bir içeceğin temas noktası olması gibi.

Musluk Lavabo Bataryası

Smooth

Musluk Lavabo Bataryası Pürüzsüz musluk lavabo bataryasının tasarımı, bir silindirin en saf formundan esinlenerek, borunun kullanıcıya ulaşana kadar aktığı doğal bir sonuç verir. Düzgün silindirik ve oldukça minimalist bir formla sonuçlanan bu tür bir ürünün sahip olduğu olağan karmaşık formları yeniden yapılandırmayı amaçladık. Hatların neden olduğu şık görünüm, bu nesne bir kullanıcı arayüzü olarak işlevini üstlendiğinde oldukça şaşırtıcı hale geliyor, çünkü bu, dinamik bir tasarımı bir lavabo bataryasının mükemmel işlevselliği ile birleştiren bir model.

Sensörlü Musluk

miscea KITCHEN

Sensörlü Musluk Miscea KITCHEN sistemi, dünyanın ilk gerçek dokunmasız çok sıvı dağıtıcı mutfak musluğudur. 2 dağıtıcı ve bir musluğu tek ve kullanımı kolay tek bir sistemde birleştirerek, mutfak çalışma alanı çevresinde ayrı dağıtıcılara olan ihtiyacı ortadan kaldırır. Musluk, maksimum el hijyeni yararları için tamamen dokunma serbesttir ve zararlı bakterilerin yayılmasını azaltır. Sistemle birlikte çeşitli yüksek kaliteli ve etkili sabunlar, deterjanlar ve dezenfektanlar kullanılabilir. Hassas performans için piyasadaki en hızlı ve en güvenilir sensör teknolojisine sahiptir.

Sensörlü Musluk

miscea LIGHT

Sensörlü Musluk Miscea LIGHT sensörlü etkin musluk serisinde, rahatlık ve maksimum el hijyeni faydaları için doğrudan musluk içine yerleştirilmiş entegre bir sabunluk bulunur. Hızlı ve güvenilir sensör teknolojisi kullanarak, hijyenik ve ergonomik el yıkama deneyimi için sabun ve su dağıtır. Dahili sabunluk, bir kullanıcı eli sabun sektörünün üzerinden geçtiğinde etkinleştirilir. Sabun, yalnızca kullanıcının eli musluğun sabun çıkışının altına yerleştirildiğinde dağıtılır. Ellerinizi su çıkışının altında tutarak sezgisel olarak su alınabilir.

Halı

Folded Tones

Halı Halılar doğası gereği düzdür, amaç bu basit gerçeğe meydan okumaktı. Üç boyutluluk yanılsaması sadece üç renkle elde edilir. Halının çeşitli tonları ve derinliği, belirli bir boşlukla sarsılabilen ve dolayısıyla esnek kullanıma izin veren geniş bir renk paleti yerine şeritlerin genişliğine ve yoğunluğuna bağlıdır. Halı yukarıdan veya uzaklardan katlanmış bir çarşafı andırır. Bununla birlikte, üzerinde otururken veya uzanırken, kıvrımların yanılsaması algılanamayabilir. Bu, yakın bir soyut desen olarak zevk alınabilecek basit tekrarlayan çizgilerin kullanılmasına yol açar.