Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Açılabilir Masa

Lido

Açılabilir Masa Lido, küçük dikdörtgen bir kutuya katlanır. Katlandığında küçük eşyalar için saklama kutusu görevi görür. Yan plakaları kaldırırlarsa, eklem ayakları kutudan dışarı çıkar ve Lido bir sehpa veya küçük bir masaya dönüşür. Aynı şekilde her iki taraftaki yan plakaları da tamamen açarlarsa üst sehpası 75 Cm genişliğinde geniş bir masaya dönüşür. Bu masa özellikle yemek yerken yerde oturmanın yaygın bir kültür olduğu Kore ve Japonya'da yemek masası olarak kullanılabilir.

Müzik Aleti

DrumString

Müzik Aleti İki enstrümanı bir araya getirmek, yeni bir sesin doğması, enstrüman kullanımında yeni bir işlev, bir enstrümanı çalmanın yeni bir yolu, yeni bir görünüm anlamına gelir. Ayrıca davullar için nota terazileri D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 şeklindedir ve telli nota cetvelleri EADGBE sisteminde tasarlanmıştır. DrumString hafiftir ve omuzlara ve bele bağlanan bir kayışa sahiptir, bu nedenle enstrümanı kullanmak ve tutmak kolay olacaktır ve size iki elinizi kullanma yeteneği verir.

Bisiklet Kaskı

Voronoi

Bisiklet Kaskı Kask, Nature'da yaygın olarak dağıtılan 3D Voronoi yapısından esinlenmiştir. Parametrik teknik ve biyonik kombinasyonu ile bisiklet kaskı gelişmiş bir harici mekanik sisteme sahiptir. Kısaltılmamış biyonik 3 boyutlu mekanik sistemiyle geleneksel pul koruma yapısından farklıdır. Dış bir kuvvet tarafından vurulduğunda, bu yapı daha iyi stabilite gösterir. Hafiflik ve güvenlik dengesinde kask, insanlara daha rahat, daha şık ve daha güvenli kişisel koruyucu bisiklet kaskı sağlamayı amaçlamaktadır.

Sehpa

Planck

Sehpa Masa, basınç altında birbirine yapıştırılmış farklı kontrplak parçalarından yapılmıştır. Yüzeyler mat ve çok güçlü bir vernikle zımparalanır ve işlemden geçirilir. Masanın içi boş olduğu için dergi veya ekose yerleştirmek için çok pratik olan 2 seviye vardır. Masanın altında mermi tekerlekleri var. Yani zemin ile masa arasındaki boşluk çok küçük ama aynı zamanda taşınması da kolay. Kontrplağın kullanım şekli (dikey) onu çok güçlü kılar.

Şezlong Konsepti

Dhyan

Şezlong Konsepti Dyhan lounge konsepti, modern tasarımı doğayla birleştirerek geleneksel doğu fikirlerini ve iç huzur ilkelerini birleştiriyor. Lingam'ı form ilhamı olarak ve Bodhi ağacı ve Japon bahçelerini konseptin modüllerine temel olarak kullanan Dhyan (Sanskritçe: meditasyon), doğu felsefelerini çeşitli konfigürasyonlara dönüştürerek kullanıcının zen / rahatlama yolunu seçmesine olanak tanır. Su havuzu modu kullanıcıyı bir şelale ve havuzla çevrelerken, bahçe modu kullanıcıyı yeşilliklerle çevreliyor. Standart mod, raf görevi gören bir platformun altında depolama alanları içerir.

3 Boyutlu Yüz Tanıma Erişim Kontrolü

Ezalor

3 Boyutlu Yüz Tanıma Erişim Kontrolü Çoklu sensör ve kamera erişim kontrol sistemi Ezalor ile tanışın. Algoritmalar ve yerel bilgi işlem, gizlilik için tasarlanmıştır. Mali seviyedeki sahteciliği önleme teknolojisi, sahte yüz maskelerini önler. Yumuşak yansıtıcı aydınlatma rahatlık getirir. Kullanıcılar bir göz açıp kapayıncaya kadar sevdikleri yere kolaylıkla ulaşabiliyor. Dokunmasız kimlik doğrulaması hijyen sağlar.