Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yat

Atlantico

Yat 77 metrelik Atlantico, geniş dış alanları ve geniş iç alanları ile misafirlerin deniz manzarasının keyfini çıkarmasını ve onunla iletişim kurmasını sağlayan bir keyif yatıdır. Tasarımın amacı, zamansız zarafet ile modern bir yat yaratmaktı. Profili düşük tutmak için özellikle oranlara odaklanıldı. Yat, helikopter pisti gibi olanaklar ve hizmetler, sürat teknesi ve jetski ile ihale garajları ile altı güverteye sahiptir. Altı süit kabinde on iki misafir ağırlanırken, sahibinin dış salonu ve jakuzili bir güvertesi vardır. Açık ve 7 metrelik iç havuz bulunmaktadır. Yatın hibrit bir tahrik sistemi var.

Oyuncak

Werkelkueche

Oyuncak Werkelkueche, çocukların kendilerini özgür oyun dünyalarına kaptırmalarını sağlayan, cinsiyete açık bir aktivite iş istasyonudur. Çocuk mutfakları ve çalışma tezgahlarının biçimsel ve estetik özelliklerini bir araya getirir. Bu nedenle Werkelkueche oynamak için çeşitli olanaklar sunar. Kavisli kontrplak tezgah lavabo, atölye veya kayak pisti olarak kullanılabilir. Yan bölmeler, saklama ve saklama alanı sağlayabilir veya çıtır rulolar pişirebilir. Renkli ve değiştirilebilir araçların yardımıyla çocuklar fikirlerini gerçekleştirebilir ve yetişkinlerin dünyasını eğlenceli bir şekilde taklit edebilir.

Aydınlatma Öğeleri

Collection Crypto

Aydınlatma Öğeleri Crypto, her bir yapıyı oluşturan tek cam elemanların nasıl dağıldığına bağlı olarak dikey ve yatay olarak genişleyebildiği için modüler bir aydınlatma koleksiyonudur. Tasarıma ilham veren fikir doğadan geliyor ve özellikle buz sarkıtlarını hatırlatıyor. Crypto öğelerinin özelliği, ışığın çok yumuşak bir şekilde birçok yöne yayılmasını sağlayan canlı üfleme camlarındadır. Üretim tamamen el yapımı bir süreçle gerçekleşir ve nihai kurulumun nasıl oluşturulacağına her seferinde farklı bir şekilde son kullanıcı karar verir.

Banyo Seti

Up

Banyo Seti Up yani Yukarı banya kolleksiyonunu tasarlayan Emanuele Pangrazzi, basit bir konseptin nasıl innovasyon harikası bir ürüne dönüştüğünü sergiliyor. Yukarı serisinin asıl ilham aldığı nokta, oturma düzeninin ön kısmını hafif yukarı kaldırarak daha ergonomik ve rahat banyo mobilyaları oluşturmak iken, bu form özelliği oturma gerektirmeyen lavabo gibi elementlerde tekrarlanarak istikrarlı bir kolleksiyon oluşturulmuş. Avrupai tasarım çizgileri, sert geometrik form, tekrarlanan anatema ve sadelikle pekiştirilmiş.

Kek Standı

Temple

Kek Standı Ev aşçılığının popülerleşmesiyle duyulan ihtiyaçlardan biri de modern görünümlü, saklanımı kolay pasta standlarıdır. Kolay temizlenebilir ve bulaşık makinesinde yıkanımı mumkündür. Omurga üzerinde tabakları kaydırarak kolayca montaj edilebilir. Sökmek icin tabakları hafifce geriye kaydırmak yeterli olucaktır. Stacker sayesinde 4 ana element bir arada tutulur. Farklı sunumlar için farklı tabak çesitlemeleri kullanabilirsiniz.

Taşınabilir Hoparlör

Ballo

Taşınabilir Hoparlör İsviçreli tasarım stüdyosu "Bernhard | BURKARD OYO" için eşsiz bir hoparlör tasarladı. Hoparlörün formu mükemmel bir küre şeklindedir. BALLO hoparlör, 360 derecelik dönme kapasitesine sahiptir, aynı zamanda askıda takılarak da kullanılabilir. Minimalistlik tasarım ilkelerini yansıtır. Renkli kemer iki hemisferi ikiye böler. Bu hoparlörü korur ve bir yüzey üzerinde yatarken bas kalitesini artırır. Hoparlör dahili şarj edilebilir lityum pil ile geliyor ve çoğu ses cihazları ile uyumludur. 3.5 mm"lik jack, kulaklık için düzenli bir eklentidir. BALLO hoparlörü on farklı renkte mevcuttur.