Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Led Kolye Lamba

Stratas.07

Led Kolye Lamba Her ayrıntıda yüksek standartta işleme ve mükemmellik ile basit, temiz ve zamansız bir tasarım yaratmaya çalışıyoruz. Özellikle Stratas.07, mükemmel simetrik şekli ile kesinlikle bu şartnamenin kurallarına uymaktadır. Dahili Xicato XSM Artist Serisi LED modülünde Renk İşleme İndeksi> / = 95, 880lm parlaklık, 17W güç, 3000 K renk sıcaklığı - sıcak beyaz (istek üzerine 2700 K / 4000 K mevcuttur) . LED modüllerinin ömrü üretici tarafından 50.000 saat - L70 / B50 olarak belirtilmiştir ve renk, ömür boyu tutarlıdır (ömür boyunca 1x2 adım MacAdams).

Şezlong

Bessa

Şezlong Otellerin, tatil yerlerinin ve özel konutların salon alanları için tasarlanan Bessa şezlong, modern iç mekan tasarım projeleri ile uyumludur. Tasarımı hatırlanacak bir deneyime davet eden bir dinginlik aktarıyor. Tamamen sürdürülebilir üretimini çözdükten sonra form, çağdaş tasarım, işlev ve organik değerleri arasındaki dengenin tadını çıkarabiliriz.

Bar Sandalyesi

Barcycling Chair

Bar Sandalyesi Barcycling, spor temalı mekanlar olarak tasarlanmış, bisiklet selesi ve bisiklet pedalı sayesinde bar sandalyesindeki dinamizm imajı ile dikkat çeken bir bar sandalyesidir.Koltuk iskeletinin oluşturulması poliüretan ve koltuğun üstü el dikimi deri ile kaplanmıştır. Poliüretanın yumuşaklığı, doğal deri ve el dikiş kalitesi dayanıklılığı sembolize ederken, ayak dayama pozisyonunun değiştirilemediği standart bar sandalyesinin aksine, barikat, pedalların çeşitli yerlerde tutulmasıyla değişken oturmaların mümkün olmasını sağlar. oturma.

Çeşni Konteyner

Ajorí

Çeşni Konteyner Ajorí, her ülkenin farklı mutfak geleneklerini tatmin etmek ve uydurmak için çeşitli baharatları, baharatları ve çeşnileri organize etmek ve saklamak için yaratıcı bir çözümdür. Zarif organik tasarımı onu heykelsi bir parça haline getirerek masanın etrafında bir konuşma başlatıcısı olarak mükemmel bir süs oluşturuyor. Ambalaj tasarımı, sarımsak kabuğundan ilham alınarak tekil bir eko-ambalajlama önerisi haline geldi. Ajorí, doğadan esinlenen ve tamamen doğal malzemelerden yapılmış, gezegen için çevre dostu bir tasarımdır.

Çok Işlevli Inşaat Kiti

JIX

Çok Işlevli Inşaat Kiti JIX, New York merkezli görsel sanatçı ve ürün tasarımcısı Patrick Martinez tarafından oluşturulan bir inşaat kitidir. Çok çeşitli yapılar oluşturmak için standart içme kamışlarının birbirine bağlanmasına izin vermek için özel olarak tasarlanmış küçük modüler elemanlardan oluşur. JIX konektörleri kolayca ayrılan, kesişen ve yerine kilitlenen düz ızgaralara sahiptir. JIX ile iddialı oda büyüklüğündeki yapılardan karmaşık masa üstü heykellere kadar her şeyi JIX konektörleri ve içme pipetleri kullanarak inşa edebilirsiniz.

Lavabo

Angle

Lavabo Dünyada mükemmel tasarıma sahip birçok lavabo var. Ancak bu şeye yeni bir açıdan bakmayı teklif ediyoruz. Lavabo kullanma ve drenaj deliği kadar gerekli ancak estetik olmayan bir detayı saklama sürecinden keyif alma fırsatı vermek istiyoruz. "Açı", rahat kullanım ve temizleme sistemi için tüm ayrıntıların düşünüldüğü özlü tasarımdır. Kullanım sırasında tahliye deliğini gözlemlemiyorsunuz, her şey sanki su yok olmuş gibi görünüyor. Bu etki, optik bir yanılsama ile ilişkilendirildiğinde, lavabo yüzeylerinin özel bir konumu ile elde edilir.