Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sehpa

TIND End Table

Sehpa TIND Uç Tablosu, güçlü bir görsel varlığı olan küçük, çevre dostu bir masadır. Geri dönüştürülmüş çelik üst kısım, canlı ışık ve gölge desenleri oluşturan karmaşık bir desenle su jeti ile kesilmiştir. Bambu bacakların şekilleri çelik üstteki desenle belirlenir ve on dört bacağın her biri çelik üst kısımdan geçer ve daha sonra kesilir. Yukarıdan bakıldığında, karbonize bambu delikli çeliğe bitişik bir tutuklama deseni oluşturur. Bambu hızla yenilenebilir bir hammaddedir, çünkü bambu ahşap ürünü değil, hızla büyüyen bir ottur.

Ev Masası Mobilya

Marken Desk

Ev Masası Mobilya Bu zarif ve güçlü masanın görsel olarak hafif hissi bizi İskandinav tasarım okuluna geri götürüyor. Bacakların garip şekli, neredeyse selamlı bir tebrik hareketi gibi cepheye yaslanma şekli, asil bir adamın silouetini şapkasını bir hanımefendi tebrik ederek hatırlatıyor. Masa bizi kullanmaktan memnuniyet duyar. Çekmecelerin şekli, masanın ayrı uzuvları gibi, asılı hisleri ve ön kişileştirilmiş görünümü ile odayı dikkatli gözler gibi tarar.

Dönüştürülebilir Kahve Sandalyeleri Ve Şezlonglar

Twins

Dönüştürülebilir Kahve Sandalyeleri Ve Şezlonglar İkizler sehpa konsepti basittir. İçi boş bir sehpa, içinde iki tam ahşap koltuk saklar. Masanın sağ ve sol yüzeyleri, aslında koltukların çıkarılmasını sağlamak için masanın ana gövdesinden çekilebilen kapaklardır. Koltuklar, koltuğu doğru konuma getirmek için döndürülmesi gereken katlanabilir ayaklara sahiptir. Sandalye veya her iki sandalye dışarı çıktığında, kapaklar masaya geri döner. Sandalyeler dışarıdayken, masa aynı zamanda büyük bir saklama bölmesi olarak da çalışır.

Çekyat

Umea

Çekyat Umea, üç kişiye kadar oturma ve iki kişi uyku pozisyonunda çok seksi, görsel olarak hafif ve zarif bir çekyattır. Donanım klasik tıklama clack sistemi olmasına rağmen, bunun gerçek yeniliği, bunu oldukça çekici bir mobilya parçası haline getiren seksi çizgiler ve konturlardan geliyor.

Radyatör

Piano

Radyatör Bu Tasarım için ilham Müzik Sevgisinden geldi. Her biri bir Piyano anahtarına benzeyen üç farklı ısıtma elemanı bir araya getirilerek Piyano klavyesine benzeyen bir kompozisyon oluşturur. Radyatörün uzunluğu, Mekanın özelliklerine ve önerilerine bağlı olarak değişebilir. Kavramsal fikir üretime dönüştürülmemiştir.

Lamba

Schon

Lamba Bu eşsiz lambanın ışık kaynakları genel şeklin ortasına yerleştirilir, böylece yumuşak ve düzgün bir ışık kaynağını aydınlatır. Hafif yüzeyler ana gövdeden ayrılabilir, bu nedenle düşük parçalara sahip basit gövde şekli ve düşük elektrik tüketimi ile enerji tasarrufu, ekstra bir özellik sağlar. Ayrıca ışığı AÇMAK veya KAPATMAK için dokunmatik gövde, bu eşsiz ışığın başka bir modern özelliğidir. İfade, lambanın ışıklandırmasında farklılıklara yol açar ve lambanın aydınlatması tasarlanmıştır. Lambalardan gelen ışıkların çoğu, izleyicinin ışıktan yararlanmaması için şaşkına dönecektir. Yaşamak güzel.