Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yemek Ve Çalışma

Eatime Space

Yemek Ve Çalışma Tüm insanlar zaman ve hafıza ile bağlantılı olma hakkına sahiptir. Yemek zamanı kelimesi Çince'de zaman gibi geliyor. Yemek zamanı alanı, insanları huzur içinde yemeye, çalışmaya ve hatırlamaya teşvik edecek mekanlar sunar. Zaman kavramı, zaman geçtikçe değişikliklere tanıklık eden atölye ile yakından etkileşim halindedir. Atölye tarzına dayanan tasarım, alan inşa etmek için temel unsurlar olarak endüstri yapısını ve çevreyi içerir. Eatime, kendilerini hem ham hem de bitmiş dekora ödünç veren unsurları ustaca harmanlayarak en saf tasarım biçimine saygı gösterir.

Fotoğraf Sanatı

Forgotten Paris

Fotoğraf Sanatı Unutulmuş Paris, Fransız başkentinin eski yeraltı bölgelerinin siyah beyaz fotoğraflarıdır. Bu tasarım, az sayıda insanın yasa dışı ve erişilmesi zor olduğu için bildiği yerlerin bir repertuarıydı. Matthieu Bouvier, bu unutulmuş geçmişi keşfetmek için on yıldır bu tehlikeli yerleri araştırıyor.

Tote Çanta

Totepographic

Tote Çanta Topografiden ilham alan tasarımlı tote çanta, özellikle alışverişle veya işle uğraşarak geçen yoğun günlerde kolay bir taşıma görevi görür. Tote çanta kapasitesi bir dağ gibidir ve birçok şeyi tutabilir veya taşıyabilir. Kehanet kemiği, çantanın genel yapısını oluşturur, topografik harita, tıpkı bir dağın engebeli yüzeyi gibi yüzey malzemesi oluşturur.

Gözlük Dükkanı

FVB

Gözlük Dükkanı Gözlük mağazası benzersiz bir alan yaratmaya çalışıyor. rekombinasyon ve katmanlama yoluyla farklı boyutlarda deliklere sahip genişletilmiş ağdan iyi bir şekilde yararlanılarak ve bunları mimari duvardan iç tavana uygulayarak, içbükey lensin karakteristiği açıklık ve belirsizliğin farklı etkileri gösterilir. Açı çeşitliliğine sahip içbükey lens uygulaması ile görüntülerin kıvrımlı ve eğimli efektleri tavan tasarımı ve vitrin üzerinde sunulmaktadır. Objelerin boyutlarını isteğe göre değiştiren dışbükey merceğin özelliği sergi duvarında ifade edilir.

Villa

Shang Hai

Villa Villa, The Great Gatsby filminden esinlenmiştir, çünkü erkek sahibi aynı zamanda finans sektöründe de çalışmaktadır ve hostes 1930'ların eski Şangay Art Deco tarzını seviyor. Tasarımcılar binanın cephesini inceledikten sonra, Art Deco tarzı olduğunu da fark ettiler. Sahibinin en sevdiği 1930'ların Art Deco tarzına uyan ve çağdaş yaşam tarzlarına uygun benzersiz bir alan yarattılar. Mekanın tutarlılığını korumak için 1930'larda tasarlanan bazı Fransız mobilya, lamba ve aksesuarları seçtiler.

Villa

One Jiyang Lake

Villa Bu, tasarımcıların tasarımı gerçekleştirmek için Zen Budizm teorisini pratikte kullandıkları Güney Çin'de bulunan özel bir villadır. Tasarımcılar, gereksiz ve doğal, sezgisel malzemeler ve özlü tasarım yöntemlerini kullanmayı bırakarak, basit, sessiz ve konforlu çağdaş bir oryantal yaşam alanı yarattı. Rahat çağdaş oryantal yaşam alanı, iç mekan için yüksek kaliteli İtalyan modern mobilyaları ile aynı basit tasarım dilini kullanır.