Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yüzük

Doppio

Yüzük Bu, mistik doğanın heyecan verici bir mücevheri. Spiral şeklindeki "Doppio", erkeklerin zamanını simgeleyen iki yönde seyahat eder: geçmişleri ve geleceği. Dünya tarihi boyunca insan ruhunun erdemlerinin gelişimini temsil eden gümüş ve altını taşır.

Yüzük Ve Kolye Ucu

Natural Beauty

Yüzük Ve Kolye Ucu Natural Beauty koleksiyonu, yalnızca Brezilya'ya değil tüm dünyaya miras olan Amazon ormanına bir hediye olarak yaratıldı. Bu koleksiyon, takıların kadın bedenini şekillendirip okşadığı feminen kıvrımların şehvetiyle doğanın güzelliğini bir araya getiriyor.

Kolye

Sakura

Kolye Kolye çok esnektir ve kadınların boyun bölgesinde güzel bir şekilde kademelendirmek için birbirine sorunsuz bir şekilde lehimlenmiş farklı parçalardan yapılmıştır. Sağ taraftaki ortadaki çiçekler dönüyor ve kolyenin sol kısa parçasını ayrı olarak broş olarak kullanma hakkı var. Kolye, parçanın 3 boyutlu şekli ve karmaşıklığı göz önüne alındığında çok hafif. Bunun brüt ağırlığı 362,50 gr olup 18 karat, 518,75 karat taş ve pırlanta

Ipek Fular

Passion

Ipek Fular "Tutku", "Saygılarımızla" nesnelerden biridir. İpek atkıyı güzelce bir cep karesine katlayın veya bir sanat eseri olarak çerçeveleyin ve bir ömür boyu sürmesini sağlayın. Bu bir oyun gibidir - her nesnenin birden fazla işlevi vardır. "Saygılarımızla", eski el sanatları ve modern tasarım nesneleri arasında yumuşak bir ilişki vardır. Her tasarım benzersiz bir sanat eseridir ve farklı bir hikaye anlatır. Her küçük detayın bir hikaye anlattığı, kalitenin yaşamın bir değeri olduğu ve en büyük lüksün kendinize sadık olduğu bir yer hayal edin. "Saygılarımızla" burada buluşuyoruz. Bırakın sanat sizinle tanışsın ve yaşlansın!

Mücevher Koleksiyonu

Future 02

Mücevher Koleksiyonu Project Future 02, daire teoremlerinden esinlenen eğlenceli ve canlı bir dokunuşa sahip bir mücevher koleksiyonudur. Her bir parça, tamamen veya kısmen Seçici Lazer Sinterleme veya Çelik 3D baskı teknolojisi ile oluşturulan ve geleneksel gümüş işleme teknikleriyle elde tamamlanan Bilgisayar Destekli Tasarım yazılımı ile oluşturulur. Koleksiyon, çember şeklinden ilham alıyor ve Öklid teoremlerini giyilebilir sanatın kalıplarına ve biçimlerine görselleştirmek için dikkatlice tasarlandı, bu şekilde yeni bir başlangıcı simgeliyor; heyecan verici bir geleceğin başlangıç noktası.

Trençkot

Renaissance

Trençkot Sevgi ve çok yönlülük. Koleksiyonun diğer tüm giysilerinin yanı sıra bu trençkotun kumaşında, terziliğinde ve konseptinde yer alan güzel bir hikaye. Bu parçanın benzersizliği kuşkusuz kentsel tasarım, minimalist dokunuş, ancak burada gerçekten şaşırtıcı olan şey, çok yönlülüğü olabilir. Sadece gözlerini kapat, lütfen. Öncelikle, ciddi ... mavi işine giden ciddi birini görmelisiniz. Şimdi, başınızı sallayın ve tam önünüzde üzerinde manyetik düşüncelerin olduğu yazılı bir mavi trençkot göreceksiniz. Bir elle yazılmış. Sevgilerle, Reprobable!