Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Mücevher Koleksiyonu

Future 02

Mücevher Koleksiyonu Project Future 02, daire teoremlerinden esinlenen eğlenceli ve canlı bir dokunuşa sahip bir mücevher koleksiyonudur. Her bir parça, tamamen veya kısmen Seçici Lazer Sinterleme veya Çelik 3D baskı teknolojisi ile oluşturulan ve geleneksel gümüş işleme teknikleriyle elde tamamlanan Bilgisayar Destekli Tasarım yazılımı ile oluşturulur. Koleksiyon, çember şeklinden ilham alıyor ve Öklid teoremlerini giyilebilir sanatın kalıplarına ve biçimlerine görselleştirmek için dikkatlice tasarlandı, bu şekilde yeni bir başlangıcı simgeliyor; heyecan verici bir geleceğin başlangıç noktası.

Trençkot

Renaissance

Trençkot Sevgi ve çok yönlülük. Koleksiyonun diğer tüm giysilerinin yanı sıra bu trençkotun kumaşında, terziliğinde ve konseptinde yer alan güzel bir hikaye. Bu parçanın benzersizliği kuşkusuz kentsel tasarım, minimalist dokunuş, ancak burada gerçekten şaşırtıcı olan şey, çok yönlülüğü olabilir. Sadece gözlerini kapat, lütfen. Öncelikle, ciddi ... mavi işine giden ciddi birini görmelisiniz. Şimdi, başınızı sallayın ve tam önünüzde üzerinde manyetik düşüncelerin olduğu yazılı bir mavi trençkot göreceksiniz. Bir elle yazılmış. Sevgilerle, Reprobable!

Katlanır Gözlük

Blooming

Katlanır Gözlük Sonja'nın gözlük tasarımı, çiçek açan çiçeklerden ve ilk gözlük çerçevelerinden esinlenmiştir. Tasarımcı, doğanın organik formlarını ve gözlük çerçevelerinin işlevsel unsurlarını birleştirerek, birkaç farklı görünüm verecek şekilde kolayca manipüle edilebilen dönüştürülebilir bir ürün geliştirdi. Ürün ayrıca taşıma çantasında olabildiğince az yer kaplayarak pratik bir katlama imkanı ile tasarlandı. Lensler Orkide çiçek baskıları ile lazer kesim pleksiglastan üretilir ve çerçeveler manuel olarak 18 ayar altın kaplama pirinç kullanılarak yapılır.

Çok Işlevli Küpeler

Blue Daisy

Çok Işlevli Küpeler Daisy, iki çiçeğin bir, bir iç bölüm ve bir dış taç bölümü halinde birleştirildiği kompozit çiçeklerdir. Gerçek aşkı veya nihai bağı temsil eden ikisinin iç içe geçmesini sembolize eder. Tasarım, papatya çiçeğinin benzersizliğiyle harmanlanır ve kullanıcının Mavi Papatyayı birçok şekilde takmasına olanak tanır. Yapraklar için mavi safir seçimi, umut, arzu ve sevgi için ilhamı vurgulamak içindir. Ortadaki çiçek taç yaprağı için seçilen sarı safir, kullanıcıya zarafetini gösterme konusunda tam bir huzur ve güven veren bir neşe ve gurur duygusu hissetmek için kullanıcıyı yutar.

Kolye Ucu

Eternal Union

Kolye Ucu Bir mücevher tasarımcısının yeni bir kariyerine devam etmeye karar veren profesyonel bir tarihçi olan Olga Yatskaer imzalı Ebedi Birlik, basit ama anlam dolu görünüyor. Bazıları içinde Kelt takılarının bir dokunuşunu veya hatta bir Herakles düğümü bulabilirdi. Parça, birbirine bağlı iki şekle benzeyen sonsuz bir şekli temsil ediyor. Bu efekt, parça üzerine oyulmuş ızgara benzeri çizgilerle yaratılır. Başka bir deyişle - ikisi bir olarak birbirine bağlıdır ve biri, ikisinin birliğidir.

Takı Koleksiyonu

Ataraxia

Takı Koleksiyonu Moda ve ileri teknoloji ile birleştirilen proje, gelenekselin çağdaş bağlamdaki potansiyelini tartışarak eski Gotik unsurları yeni bir stile dönüştürebilecek takı parçaları yaratmayı hedefliyor. Gotik titreşimlerin izleyiciyi nasıl etkilediğine ilgi duyan proje, tasarım ve kullanıcılar arasındaki ilişkiyi keşfederek eğlenceli bir etkileşim yoluyla benzersiz bir bireysel deneyimi teşvik etmeye çalışıyor. Daha düşük bir eko-baskı malzemesi olan sentetik değerli taşlar, etkileşimi artırmak için renklerini cilde dökmek için alışılmadık derecede düz yüzeylere kesildi.