Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Lüks Ayakkabılar

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Lüks Ayakkabılar Gianluca Tamburini'nin komplo adı verilen "sandal / şekilli mücevher" serisi 2010 yılında kuruldu. Komplo ayakkabıları zahmetsizce teknoloji ve estetiği birleştiriyor. Topuklar ve tabanlar heykelsi şekillerde dökülen hafif alüminyum ve titanyum gibi malzemelerden yapılır. Ayakkabının silueti daha sonra yarı / değerli taşlar ve diğer cömert süslemelerle vurgulanır. Yüksek teknoloji ve son teknoloji malzemeler, sandal şeklindeki modern bir heykel oluşturur, ancak yetenekli İtalyan ustaların dokunma ve deneyimlerinin hala görülebilir olduğu yerler.

Analog Saat

Kaari

Analog Saat Bu tasarım, standart bir 24 saat analog mekanizmaya (yarım hız saat ibresi) dayanmaktadır. Bu tasarım iki yay şekilli kalıp kesimi ile sağlanır. Onlar aracılığıyla, dönüş saati ve dakika ibreleri görülebilir. Saat ibresi (disk), görünmeye başlayan renge bağlı olarak, AM veya PM süresini gösteren farklı renklerde iki bölüme ayrılmıştır. Dakika ibresi daha büyük yarıçap arkından görülebilir ve hangi dakika yuvasının 0-30 dakikalık kadranlara (yayın iç yarıçapında bulunur) ve 30-60 dakikalık yuvaya (dış yarıçapta bulunur) karşılık geldiğini belirler.

Saat

Ring Watch

Saat Yüzük İzleme, iki yüzük lehine sayıları ve elleri ortadan kaldırarak geleneksel bir kol saatinin maksimum sadeliğini temsil eder. Bu minimalist tasarım, saatin göz alıcı estetiğiyle mükemmel bir şekilde eşleşen temiz ve basit bir görünüm sağlar. İmzalı taç, saati değiştirmek için hala etkili bir araç sunarken, gizli e-mürekkep ekranı olağanüstü renklerle canlı renk bantlarını gösterir, sonuçta daha uzun bir pil ömrü sağlarken analog bir yönü korur.

Yüzük

The Empress

Yüzük Fantastik güzellik taşı - pirope - özü ihtişamı ve ciddiyeti getirir. Bu, gelecekteki dekorasyona yönelik görüntüyü tanımlayan taşın güzelliği ve tekliği. Taş için onu havaya taşıyacak benzersiz bir çerçeve yaratmaya ihtiyaç vardı. Taş, tutma metalinin ötesine çekildi. Bu formül şehvetli tutku ve çekici güç. Takıların modern algısını destekleyen klasik konsepti korumak önemliydi.

Broş

The Sunshine

Broş Bu mücevherin özelliği, burada görünmez (hava) çerçeveye ayarlanmış büyük bir taş karmaşık şekli kullanmasıdır. Kuyumculuk Tasarım görünümü sadece montaj teknolojisini gizleyen taşları açar. Taşın kendisi, göze çarpmayan iki fikstür ve elmaslarla süslenmiş ince plaka tarafından tutulur. Bu plaka, tüm destekleyici yapı broşlarının temelidir. Tutar ve ikinci taş. Kompozisyon, ayrıntılı ana öğütme taşından sonra mümkün olmuştur.

Yüzük

Pollen

Yüzük Her parça bir doğa parçasının yorumudur. Doğa, dokulara ışık ve gölgelerle oynayarak mücevherlere hayat vermek için bir bahane olur. Amaç, doğanın duyarlılığı ve duygusallığı ile tasarlayacağı gibi, yorumlanmış şekillere sahip bir mücevher sağlamaktır. Tüm parçalar, mücevheratın dokularını ve özelliklerini geliştirmek için el yapımıdır. Stil bitki yaşam maddesine ulaşmak için saftır. Sonuç, doğaya derinden bağlı eşsiz ve zamansız bir parça verir.