Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Tote Çanta

Totepographic

Tote Çanta Topografiden ilham alan tasarımlı tote çanta, özellikle alışverişle veya işle uğraşarak geçen yoğun günlerde kolay bir taşıma görevi görür. Tote çanta kapasitesi bir dağ gibidir ve birçok şeyi tutabilir veya taşıyabilir. Kehanet kemiği, çantanın genel yapısını oluşturur, topografik harita, tıpkı bir dağın engebeli yüzeyi gibi yüzey malzemesi oluşturur.

Kolye

Taq Kasra

Kolye Kasra kemeri anlamına gelen Taq Kasra, şu anda Irak'ta bulunan Sasani Krallığı'nın hatırasıdır. Taq kasra'nın geometrisinden ve yapılarında ve öznelciliklerinde bulunan eski egemenliklerin büyüklüğünden esinlenen bu kolye ucu, bu ethos'u oluşturmak için bu mimari yöntemde kullanılmıştır. En önemli özelliği, onu bir tünel gibi görünen yandan görünüşü ile sübjektivite getiren ve kemerli bir mekan oluşturduğu önden görünüşü oluşturan, onu ayrı bir bakış açısıyla bir parça haline getiren modern tasarımıdır.

Kadın Giyim Koleksiyonu

Utopia

Kadın Giyim Koleksiyonu Bu koleksiyonda Yina Hwang esas olarak simetrik ve asimetrik şekillerden esinlenerek yeraltı müzik kültüründen esinlendi. Deneyimlerinin hikayesini somutlaştırmak için işlevsel ancak soyut giysiler ve aksesuarlardan oluşan bir koleksiyon oluşturmak için bu koleksiyonun en önemli kendini kucaklama anına dayanarak küratörlüğünü yaptı. Projedeki her baskı ve kumaş orijinal olup, kumaşların temelleri için ağırlıklı olarak PU deri, Saten, Power Mash ve Spandex kullandı.

Kolye Ve Küpe Seti

Ocean Waves

Kolye Ve Küpe Seti Okyanus dalgaları kolye, çağdaş mücevherlerin güzel bir parçasıdır. Tasarımın temel ilham kaynağı okyanustur. Kolyede yansıtılan anahtar unsurlar geniş, canlılık ve saflıktır. Tasarımcı, okyanusun sıçrayan dalgalarının vizyonunu sunmak için iyi bir mavi ve beyaz dengesi kullandı. 18K beyaz altın ile el yapımıdır ve pırlanta ve mavi safir ile süslenmiştir. Kolye oldukça büyük ama narin. Tüm kıyafet türlerine uyacak şekilde tasarlanmıştır, ancak üst üste gelmeyecek bir yaka ile eşleştirilmeye daha uygundur.

Baskılı Tekstil

The Withering Flower

Baskılı Tekstil Solan Çiçek, çiçek imgesinin gücünün bir kutlamasıdır. Çiçek, Çin edebiyatında kişileştirme olarak yazılmış popüler bir konudur. Çiçek açan çiçeğin popülaritesinin aksine, çürüyen çiçeğin görüntüleri genellikle uğursuzluk ve tabularla ilişkilendirilir. Koleksiyon, bir topluluğun neyin yüce ve iğrenç olduğuna dair algısını neyin şekillendirdiğini inceliyor. 100 cm ila 200 cm uzunluğunda tül elbiselerde, yarı saydam örgü kumaşlara serigrafi baskıda tasarlanan tekstil tekniği, baskıların ağ üzerinde opak ve esnek kalmasını sağlayarak, havada asılı bir baskı görünümü yaratır.

Yüzük

Arch

Yüzük Tasarımcı, kemer yapılarının ve gökkuşağının şeklinden ilham alıyor. Tek bir 3 boyutlu form oluşturmak için iki motif - bir kemer şekli ve bir damla şekli birleştirilir. Minimal çizgileri ve formları birleştirerek ve basit ve yaygın motifleri kullanarak sonuç, enerji ve ritmin akması için alan sağlayarak cesur ve eğlenceli hale getirilen basit ve zarif bir yüzük. Farklı açılardan halkanın şekli değişir - damla şekli ön açıdan, kemer şekli yan açıdan görüntülenir ve üst açıdan bir çarpı işareti görüntülenir. Bu, kullanıcı için uyarılma sağlar.