Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Restoran Bar Çatı Katı

The Atticum

Restoran Bar Çatı Katı Endüstriyel bir ortamda bir restoranın cazibesi, mimariye ve mobilyalara yansıtılmalıdır. Bu proje için özel olarak geliştirilen siyah ve gri kireç sıva da bunun kanıtlarından biridir. Eşsiz, kaba yapısı tüm odalardan geçer. Ayrıntılı uygulamada, kaynak dikişleri ve taşlama izleri görünen ham çelik gibi malzemeler kasıtlı olarak kullanıldı. Bu izlenim, çatı pencerelerinin seçimi ile desteklenir. Bu soğuk unsurlar, sıcak meşe ağacı, elle rendelenmiş balıksırtı parke ve tamamen dikilmiş bir duvarla tezat oluşturuyor.

Hareketli Pavyon

Three cubes in the forest

Hareketli Pavyon Üç küp, çeşitli özelliklere ve işlevlere sahip cihazlardır (çocuklar için oyun alanı ekipmanı, kamusal mobilyalar, sanat objeleri, meditasyon odaları, çardaklar, küçük dinlenme alanları, bekleme odaları, çatılı sandalyeler) ve insanlara yeni mekansal deneyimler getirebilir. Boyut ve şekil nedeniyle üç küp bir kamyonla kolayca taşınabilir. Boyut, kurulum (eğim), oturma yüzeyleri, pencereler vb. açısından her bir küp karakteristik olarak tasarlanmıştır. Üç küp, değişkenlik ve hareketlilik ile çay töreni odaları gibi Japon geleneksel minimum alanlarına atıfta bulunur.

Çok Işlevli Kompleks

Crab Houses

Çok Işlevli Kompleks Silezya Ovaları'nın uçsuz bucaksız ovasında, pitoresk Sobotka kasabasının üzerinde yükselen gizemli bir sisle kaplı büyülü bir dağ tek başına duruyor. Orada, doğal manzaralar ve efsanevi konumun ortasında, bir araştırma merkezi olan Yengeç Evleri kompleksinin olması planlanıyor. Kasabanın yeniden canlandırılması projesinin bir parçası olarak, yaratıcılığı ve yenilikçiliği serbest bırakması bekleniyor. Yer bilim adamlarını, sanatçıları ve yerel topluluğu bir araya getiriyor. Pavyonların şekli, dalgalanan çimen denizine giren yengeçlerden ilham alıyor. Geceleri, şehrin üzerinde uçan ateşböceklerini andıran aydınlatılacaklar.

Eczacı Dükkanı

Izhiman Premier

Eczacı Dükkanı Yeni Izhiman Premier mağaza tasarımı, modaya uygun ve modern bir deneyim yaratma etrafında gelişti. Tasarımcı, görüntülenen öğelerin her bir köşesine hizmet etmek için farklı bir malzeme ve ayrıntı karışımı kullandı. Her teşhir alanı, malzeme özellikleri ve sergilenen ürünler incelenerek ayrı ayrı ele alındı. Kalküta mermeri, Ceviz ağacı, Meşe ağacı ve Cam veya Akrilik arasında karıştırılarak bir malzeme evliliği yaratmak. Sonuç olarak, deneyim, sunulan görüntülenen öğelerle uyumlu modern ve zarif bir tasarımla her bir işleve ve müşteri tercihlerine dayanıyordu.

Fabrika

Shamim Polymer

Fabrika Tesisin, üretim tesisi, laboratuvar ve ofis dahil olmak üzere üç programı sürdürmesi gerekiyor. Bu tür projelerde tanımlanmış işlevsel programların eksikliği, hoş olmayan mekansal kalitelerinin nedenleridir. Bu proje, ilgisiz programları bölmek için dolaşım öğelerini kullanarak bu sorunu çözmeyi amaçlamaktadır. Binanın tasarımı iki boşluk etrafında dönüyor. Bu boşluklar, işlevsel olarak ilgisiz alanları ayırma fırsatı yaratır. Aynı zamanda yapının her bölümünün birbiriyle bağlantılı olduğu bir orta avlu görevi görür.

Iç Tasarım

Corner Paradise

Iç Tasarım Site, trafiğin yoğun olduğu şehirde bir köşe arsada yer aldığından, zemin faydalarını, mekansal pratikliği ve mimari estetiği korurken gürültülü mahallede nasıl huzur bulabilir? Bu soru, tasarımı başlangıçta oldukça zorlaştırdı. İyi aydınlatma, havalandırma ve alan derinliği koşullarını korurken yaşam mahremiyetini büyük ölçüde artırmak için tasarımcı cesur bir teklifte bulundu, bir iç peyzaj inşa etmek. Yani üç katlı kübik bir bina inşa etmek ve ön ve arka bahçeleri atriyuma taşımak. , yeşillik ve su manzarası oluşturmak için.