Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Otel

Shang Ju

Otel Doğanın güzelliği ve insanlığın güzelliği ile City Resort Hotel tanımı, yerel otellerden farklı olduğu açıktır. Yerel kültür ve yaşam alışkanlıklarıyla birleştiğinde, misafir odalarına zarafet ve kafiye katarak farklı yaşam deneyimleri yaşatın. Rahat ve titiz tatil işi, zarafet dolu, temiz ve yumuşak bir yaşam.

Misafirhane Iç Tasarımı

The MeetNi

Misafirhane Iç Tasarımı Tasarım öğeleri açısından karmaşık veya minimalist olması amaçlanmamıştır. Temel olarak Çin basit rengini alır, ancak alanı boş bırakmak için dokulu boya kullanır, bu da modern estetikle uyumlu oryantal sanatsal anlayışı oluşturur. Modern hümanist ev mobilyaları ve tarihi öykülere sahip geleneksel dekorasyonlar, acelesiz antik bir cazibeyle uzayda akan eski ve modern diyaloglar gibi görünüyor.

Otel Iç Tasarımı

New Beacon

Otel Iç Tasarımı Uzay bir kaptır. Tasarımcı, duygu ve mekan öğelerini ona aşılamaktadır. Tasarımcı, mekan Noumenon'un özellikleriyle birleşerek, uzay rotası düzenlemesi yoluyla duygudan sekansa çıkarımı tamamlıyor ve ardından eksiksiz bir hikaye oluşturuyor. İnsan duyguları, doğal olarak deneyim yoluyla hızlandırılır ve yüceltilir. Antik kentin kültürünü metafor etmek için modern teknikler kullanır ve binlerce yıldır estetik bilgeliği gösterir. Tasarım, bir seyirci olarak, bir şehrin çağdaş insan yaşamını bağlamıyla nasıl beslediğini yavaş yavaş anlatıyor.

Klinik

Chibanewtown Ladies

Klinik Bu tasarımın önemli bir unsuru, hastaneye gelen insanların rahatlamasıydı. Mekânın bir özelliği olarak, emzirme odasına ek olarak bekleme odasında bebeğe süt yapabilmeleri için ada mutfağı gibi bir tezgah kurulmaktadır. Mekanın merkezinde yer alan çocuk bölümü, mekanın sembolü olup, çocukları her yerden izleyebilmektedir. Duvara yerleştirilen koltuk, hamile bir kadının oturmasını kolaylaştıran yüksekliğe sahiptir, arka açı ayarlanır ve yastık sertliği çok yumuşak olmayacak şekilde ayarlanır.

Restoran

Jiao Tang

Restoran Proje, Çin'in Chengdu şehrinde bulunan bir hotpot restoranıdır. Tasarım ilhamı, Neptün'de insan ve doğa arasındaki uyumlu bir arada var olmasından kaynaklanıyor. Restoran, Neptün ile ilgili hikayeleri anlatmak için yedi tasarım temasıyla düzenlenmiştir. Film ve televizyon, sanat, bilim ve teknoloji, mobilyaların dekoratif özgün tasarımı, lambalar, sofra takımları vb. Kavramları ziyaretçilere etkileyici ve sürükleyici bir deneyim sunar. Malzeme sıralaması ve renk kontrastı, mekan atmosferi yaratır. Mekan etkileşimini ve tüketici deneyimini geliştirmek için mekanik kurulum sanatı uygulanır.

Salon

BeantoBar

Salon Bu tasarımın önemli bir unsuru, kullanılan malzemelerin çekiciliğini ortaya çıkarmaktı. Kullanılan ana malzeme, Japonya'daki ilk mağazalarında da kullanılan batı kırmızı sediriydi. Riki Watanabe, malzemeyi göstermenin bir yolu olarak, parçaları bir parke gibi tek tek üst üste yığarak mozaik bir deseni istifledi ve malzemelerin özünden eşit olmayan renklerden yararlanıldı. Riki Watanabe, aynı malzemeleri kullanmasına rağmen onları keserek bakış açılarına bağlı olarak ifadeleri başarıyla değiştirebildi.