Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Salon

BeantoBar

Salon Bu tasarımın önemli bir unsuru, kullanılan malzemelerin çekiciliğini ortaya çıkarmaktı. Kullanılan ana malzeme, Japonya'daki ilk mağazalarında da kullanılan batı kırmızı sediriydi. Riki Watanabe, malzemeyi göstermenin bir yolu olarak, parçaları bir parke gibi tek tek üst üste yığarak mozaik bir deseni istifledi ve malzemelerin özünden eşit olmayan renklerden yararlanıldı. Riki Watanabe, aynı malzemeleri kullanmasına rağmen onları keserek bakış açılarına bağlı olarak ifadeleri başarıyla değiştirebildi.

Restoran

Nanjing Fishing Port

Restoran Proje, Nanjing'de üç katlı dönüştürülmüş bir restorandır ve yaklaşık 2.000 m2 alanı kaplamaktadır. Yemek ve toplantıların yanı sıra çay kültürü ve şarap kültürü de mevcuttur. Dekor, tavandan zemindeki taş düzene kadar canlı ve yeni bir Çin hissini bir araya getiriyor. Tavan, Çin antik parantezleri ve çatıları ile dekore edilmiştir. Tavandaki tasarımın ana unsurunu oluşturur. Yeni Çin hissini ifade eden ahşap kaplama, altın paslanmaz çelik ve boya gibi malzemeler, yeni bir Çin hissi alanı yaratmak için bir araya getirildi.

Yemek Ve Çalışma

Eatime Space

Yemek Ve Çalışma Tüm insanlar zaman ve hafıza ile bağlantılı olma hakkına sahiptir. Yemek zamanı kelimesi Çince'de zaman gibi geliyor. Yemek zamanı alanı, insanları huzur içinde yemeye, çalışmaya ve hatırlamaya teşvik edecek mekanlar sunar. Zaman kavramı, zaman geçtikçe değişikliklere tanıklık eden atölye ile yakından etkileşim halindedir. Atölye tarzına dayanan tasarım, alan inşa etmek için temel unsurlar olarak endüstri yapısını ve çevreyi içerir. Eatime, kendilerini hem ham hem de bitmiş dekora ödünç veren unsurları ustaca harmanlayarak en saf tasarım biçimine saygı gösterir.

Gözlük Dükkanı

FVB

Gözlük Dükkanı Gözlük mağazası benzersiz bir alan yaratmaya çalışıyor. rekombinasyon ve katmanlama yoluyla farklı boyutlarda deliklere sahip genişletilmiş ağdan iyi bir şekilde yararlanılarak ve bunları mimari duvardan iç tavana uygulayarak, içbükey lensin karakteristiği açıklık ve belirsizliğin farklı etkileri gösterilir. Açı çeşitliliğine sahip içbükey lens uygulaması ile görüntülerin kıvrımlı ve eğimli efektleri tavan tasarımı ve vitrin üzerinde sunulmaktadır. Objelerin boyutlarını isteğe göre değiştiren dışbükey merceğin özelliği sergi duvarında ifade edilir.

Villa

Shang Hai

Villa Villa, The Great Gatsby filminden esinlenmiştir, çünkü erkek sahibi aynı zamanda finans sektöründe de çalışmaktadır ve hostes 1930'ların eski Şangay Art Deco tarzını seviyor. Tasarımcılar binanın cephesini inceledikten sonra, Art Deco tarzı olduğunu da fark ettiler. Sahibinin en sevdiği 1930'ların Art Deco tarzına uyan ve çağdaş yaşam tarzlarına uygun benzersiz bir alan yarattılar. Mekanın tutarlılığını korumak için 1930'larda tasarlanan bazı Fransız mobilya, lamba ve aksesuarları seçtiler.

Villa

One Jiyang Lake

Villa Bu, tasarımcıların tasarımı gerçekleştirmek için Zen Budizm teorisini pratikte kullandıkları Güney Çin'de bulunan özel bir villadır. Tasarımcılar, gereksiz ve doğal, sezgisel malzemeler ve özlü tasarım yöntemlerini kullanmayı bırakarak, basit, sessiz ve konforlu çağdaş bir oryantal yaşam alanı yarattı. Rahat çağdaş oryantal yaşam alanı, iç mekan için yüksek kaliteli İtalyan modern mobilyaları ile aynı basit tasarım dilini kullanır.