Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Ev Yapımı Makarna Makinası

Hidro Mamma Mia

Ev Yapımı Makarna Makinası Hidro Mama Mia, İtalyan gastronomisi aracılığıyla bir sosyo-kültürel kurtarma çalışmasıdır. Kullanımı son derece kolaydır, hafif ve kompakttır, depolanması ve taşınması kolaydır. Güvenli yüksek üretkenlik sağlar, aileye günlük yaşam ve arkadaş etkileşimine hoş bir yemek pişirme deneyimi sunar. Güç, sağlamlık ve güvenli kullanım sunan motor, şanzıman setine tamamen entegre olup, aynı zamanda kolay temizlik ve destek sağlar. Farklı kalınlıktaki hamurları keserek çeşitli yemekler hazırlayabilir: makarna, erişte, lazanya, ekmek, hamur işi, pizza ve daha fazlası.

Hiper

Brescia Hommage

Hiper Yüksek teknolojili tüm dijital araçlar, dokunmatik ekranların düzlüğü ve rasyonel tek hacimli araçların olduğu zamanlarda, Brescia Hommage projesi, zarif sadeliğin, yüksek dokunuşlu malzemenin, ham güç, saf güzellik ve insan ile makine arasındaki doğrudan bağlantı oyunun kuralıydı. Ettore Bugatti gibi cesur ve hünerli adamların dünyayı hayrete düşüren mobil cihazlar yarattığı bir zaman.

Yüzme Havuzları

Termalija Family Wellness

Yüzme Havuzları Termalija Family Wellness, Enota'nın Terme Olimia'da son on beş yılda inşa ettiği projeler serisinin sonuncusu ve spa kompleksinin komple dönüşümünü tamamlıyor. Uzaktan bakıldığında, dört yüzlü hacimlerin yeni kümelenmiş yapısının şekli, rengi ve ölçeği, görsel olarak kompleksin kalbine uzanan, çevredeki kırsal binaların kümesinin bir devamıdır. Yeni çatı, büyük bir yaz gölgesi gibi davranıyor ve değerli dış mekânların hiçbirini gasp etmiyor.

Otomatik Meyve Sıkacağı Makinesi

Toromac

Otomatik Meyve Sıkacağı Makinesi Toromac, güçlü görünümü ile taze sıkılmış portakal suyu tüketmenin yeni bir yolunu getirmek için özel olarak tasarlanmıştır. Maksimum meyve suyu ekstraksiyonu için yapılmıştır, restoranlar, kafeteryalar ve süpermarketler içindir ve birinci sınıf tasarımı lezzet, sağlık ve hijyen sağlayan samimi bir deneyim sağlar. Meyveyi dikey olarak kesen ve yarıları döner basınç ile sıkıştıran yenilikçi bir sisteme sahiptir. Bu, kabuğa dokunmadan veya sıkıştırmadan maksimum performans elde edildiği anlamına gelir.

Bira Etiketi

Carnetel

Bira Etiketi Art Nouveau tarzında bir bira etiketi tasarımı. Bira etiketi ayrıca demleme süreci hakkında birçok ayrıntı içerir. Tasarım ayrıca iki farklı şişeye de uyar. Bu, tasarımı yüzde 100 ekrana ve yüzde 70 boyutuna yazdırarak kolayca yapılabilir. Etiket, her şişenin benzersiz bir doldurma numarası almasını sağlayan bir veri tabanına bağlıdır.

Marka Kimliği

BlackDrop

Marka Kimliği Bu kişisel bir Marka Stratejisi ve Kimliği Projesi. BlackDrop, kahve satan ve dağıtan bir mağaza ve marka zinciridir. BlackDrop, başlangıçta kişisel serbest çalışan yaratıcı işin tonunu ve yaratıcı yönünü belirlemek için geliştirilmiş kişisel bir projedir. Bu Marka Kimliği, Aleks'i başlangıç topluluğunda güvenilir bir marka danışmanı olarak konumlandırmak amacıyla oluşturulmuştur. BlackDrop, zamansız, tanınabilir, sektör lideri bir marka olmayı hedefleyen kaygan, çağdaş, şeffaf bir başlangıç markasını temsil eder.