Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Markalaşma

1869 Principe Real

Markalaşma 1869 Principe Real, Lizbon'un en gözde yeri olan Principe Real'de bulunan bir Oda ve Kahvaltı tesisidir. Madonna bu mahalleden yeni bir ev satın aldı. Bu oda ve kahvaltı tesisi, 1869 tarihli eski bir sarayda yer alır ve eski cazibeyi çağdaş iç mekanlarla harmanlayarak lüks bir görünüm ve his verir. Bu markalaşmanın, bu benzersiz konaklamanın felsefesini yansıtmak için bu değerleri logosuna ve marka uygulamalarına dahil etmesi gerekiyordu. Bu, klasik bir yazı tipini harmanlayan, eski kapı numaralarını hatırlatan, modern tipografi ve L of Real'deki stilize edilmiş bir yatak simgesinin bir detayı ile sonuçlanır.

Konut

Panorama Villa

Konut Tipik bir Mani köyünün yapısına atıfta bulunan konsept, atriyum, giriş ve yaşam alanları etrafında dönen bir dizi ayrı taş parçası olarak tasarlandı. Rezidansın kaba hacimleri, doğal çevreleriyle bir diyalog kurarken, açıklıklarının ritmi ya mahremiyet sağlar ya da ufkun panoramik görünümlerinde davet eder, ardışık ve çeşitli anlatıların doğrudan bir deneyimini oluşturur. Villa, Navarino Dunes beldesinin kalbinde, özel mülkiyete ait lüks villalardan oluşan Navarino Residences'ta yer almaktadır.

Bavyera Birası Ambalaj Tasarımı

AEcht Nuernberger Kellerbier

Bavyera Birası Ambalaj Tasarımı Orta çağda, yerel bira fabrikaları, biralarını Nürnberg kalesinin altındaki 600 yıldan fazla eski kaya mahzenlerinde yaşlandırır. Bu tarihi onurlandıran "AEcht Nuernberger Kellerbier" ambalajı, geçmişe otantik bir bakış atıyor. Bira etiketi, kayalar üzerinde oturan kalenin bir el çizimini ve mahzende eski tip yazı tipleriyle çerçevelenmiş ahşap bir fıçı gösterir. Şirketin "St. Mauritius" ticari markasını taşıyan mühür etiketi ve bakır renkli taç mantarı, işçiliği ve güveni yansıtıyor.

Satış Merkezi

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Satış Merkezi Tasarım, yaşamın kapsayıcı dolu olmasına izin vermek için kuzeydoğu halkını Güney'in nezaket ve zarafetiyle birleştiriyor. Akıllı tasarım ve kompakt yerleşim, iç mimariyi genişletir. Tasarımcı, mekanı doğal, rahat ve benzersiz kılan saf unsurlar ve sade malzemelerle basit ve uluslararası tasarım becerilerini kullanır. Tasarım, 600 metrekarelik bir satış merkezidir, modern bir oryantal meslek satış merkezi tasarlamayı, konut sakinlerinin kalbini sessizleştirmeyi ve dışarıdaki gürültüyü atmayı amaçlamaktadır. Yavaş olun ve güzel hayatın tadını çıkarın.

Satış Merkezi

Yango Poly Kuliang Hill

Satış Merkezi Bu tasarım, insanları iyi bir yaşam sürdürmeye sevk eden ve insanları oryantal şiirsel meskene doğru ilerleten hoş bir banliyö pastoral yaşam deneyiminin nasıl getirileceğini keşfetmeyi amaçlamaktadır. Tasarımcı, doğal ve sade malzemelerle modern ve sade bir tasarım becerisi kullanır. Ruha odaklanan ve formu ihmal eden tasarım, peyzaj Zen ve çay kültürünün unsurlarını, balıkçıların aşk duygularını, yağlı kağıt şemsiyeyi harmanlıyor. Ayrıntıların işlenmesi sayesinde, işlev ve estetiği dengeler ve yaşamı sanatsal hale getirir.

Villa

Tranquil Dwelling

Villa Tasarım, oryantal sanatsal anlayışı iletmek için biçimsel denge tasarım tekniklerini kullanır. Bambu, orkide, erik çiçeği ve peyzaj unsurlarını benimser. Bambu şeklinin beton kalıbın çıkarılmasıyla uzatılmasıyla basit perde oluşturulur ve durması gereken yerde durur. Yukarı ve aşağı oturma odası ve yemek odası düzenleri, alan sınırını tanımlar ve seyrek ve yamalı olan oryantal uzamsal olasılığı somutlaştırır. Basit yaşama ve hafif seyahat etme teması etrafında, Hareket eden çizgiler net, insanların yaşama ortamı için yeni bir denemedir.