Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Lüks Hibrit Piyano

Exxeo

Lüks Hibrit Piyano EXXEO, çağdaş mekanlar için Zarif bir Hibrit Piyanodur. Eşsiz şekli, ses dalgalarının üç boyutlu birleşimini temsil eder. Müşteriler, dekoratif bir sanat eseri olarak piyanolarını çevresiyle uyumlu olacak şekilde tamamen özelleştirebilirler. Bu ileri teknoloji piyano Karbon Fiber, birinci sınıf Otomotiv Deri ve Havacılık sınıfı Alüminyum gibi Egzotik malzemelerden yapılmıştır. Gelişmiş ses panosu hoparlör sistemi; 200 Watt, 9 hoparlörlü ses sistemi aracılığıyla Grand piyanoların geniş dinamik aralığını yeniden oluşturur. Özel dahili pili, piyanonun tek bir şarjla 20 saate kadar performans göstermesini sağlar.

Satılık Ev

Zhonghe Kechuang

Satılık Ev Bu proje malzeme, teknoloji ve mekanın derinliğini ve doğruluğunu araştırır ve işlev, yapı ve form bütünlüğünü vurgular. En iyi estetik unsurları oluşturmak için aydınlatma efekti ve yeni malzemelerin kombinasyonu sayesinde, en yeni tasarım hedefine ulaşmak, insanlara sınırsız teknoloji hayalleri vermek.

Konut Evi

Casa Lupita

Konut Evi Casa Lupita, Merida, Meksika ve tarihi mahallelerinin klasik kolonyal mimarisine saygı duruşunda bulunur. Bu proje, miras alanı olarak kabul edilen casona'nın restorasyonunun yanı sıra mimari, iç mekan, mobilya ve peyzaj tasarımını içeriyordu. Projenin kavramsal önermesi, kolonyal ve çağdaş mimarinin yan yana gelmesidir.

Cifi Donut Anaokulu

CIFI Donut

Cifi Donut Anaokulu CIFI Donut Kindergarten bir konut topluluğuna bağlıdır. Uygulanabilirlik ve güzelliği bütünleştiren bir okul öncesi eğitim etkinlik mekanı oluşturmak için satış alanını eğitim alanı ile birleştirmeye çalışır. Üç boyutlu mekanları birbirine bağlayan halka yapısı sayesinde, bina ve peyzaj uyumlu bir şekilde bütünleştirilerek eğlenceli ve eğitici önemle dolu bir aktivite yeri oluşturuyor.

Likör

GuJingGong

Likör Halkın aktardığı kültürel hikayeler ambalaj üzerinde sunuluyor ve ejderha içme kalıpları titizlikle çiziliyor. Ejderhaya Çin'de saygı duyulur ve hayırlılığı sembolize eder. Resimde Ejderha içmeye çıkıyor. Şarap tarafından çekildiği için, şarap şişesinin etrafında dolaşarak, Gujing haraç şarabı efsanesini doğrulayan Xiangyun, saray, dağ ve nehir gibi geleneksel unsurlar ekliyor. Kutuyu açtıktan sonra, kutunun açıldıktan sonra genel görüntü efektine sahip olması için resimli bir karton kağıt katmanı olacaktır.

Restoran

Thankusir Neverland

Restoran Tüm projenin alanı oldukça büyük, elektrik ve su dönüşümü ve merkezi klimanın maliyeti, diğer mutfak donanım ve ekipmanlarının yanı sıra yüksek, bu nedenle iç mekan dekorasyonuna yönelik mevcut bütçe oldukça sınırlı, bu nedenle tasarımcılar " Binanın kendisinin doğa güzelliği "büyük bir sürpriz yaratıyor. Çatı, üstüne farklı boyutlarda gökyüzü ışıkları yerleştirilerek modifiye edildi. Gündüz vakti güneş, gökyüzü ışıklarının arasından parlar, doğa ve uyumlu ışık etkisi yaratır.