Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Lavabo Mobilyası

Eva

Lavabo Mobilyası Tasarımcının ilham kaynağı minimal tasarımdan ve bunu banyo alanına sessiz ama ferahlatıcı bir özellik olarak kullanmasından geldi. Mimari formlar ve basit geometrik hacim araştırmalarından ortaya çıktı. Havza, potansiyel olarak etrafındaki farklı boşlukları tanımlayan bir unsur ve aynı zamanda mekanın bir merkez noktası olabilir. Kullanımı çok kolay, temiz ve dayanıklıdır. Tek başına, oturma bankı ve duvara monte edilenlerin yanı sıra tek veya çift lavabo dahil olmak üzere çeşitli varyasyonları vardır. Renk varyasyonları (RAL renkleri) tasarımın mekana entegre edilmesine yardımcı olacaktır.

Ambalaj Kavramı

Faberlic Supplements

Ambalaj Kavramı Modern dünyada insanlar sürekli olarak dış olumsuz faktörlerin agresif etkilerine maruz kalmaktadır. Kötü ekoloji, megalopolislerdeki yoğun yaşam ritmi veya stres vücutta artan yüklere neden olur. Vücudun işlevsel durumunu normalleştirmek ve iyileştirmek için takviyeler kullanılır. Bu projenin ana metaforu, takviyeleri kullanarak bir kişinin refahını iyileştirmenin diyagramı haline geldi. Ayrıca, ana grafik öğesi, marka adının ilk harfi olan F harfinin şeklini tekrarlar.

Ev

Dezanove

Ev Mimarın ilham kaynağı, “bateas” ın geri kazanılmış okaliptüs ağacından geldi. Bunlar, haliçteki midye üretim platformları ve İspanya, Ria da Arousa'daki çok önemli yerel endüstriyi oluşturuyor. Bu platformlarda okaliptüs ağacı kullanılır ve bu ağacın bölgede uzantıları vardır. Ahşabın yaşı gizli değildir ve ahşabın farklı dış ve iç yüzleri farklı hisler yaratmak için kullanılır. Ev, tasarımda anlatılan hikaye ve detaylandırmalarla çevrenin geleneğini ödünç almaya ve onları ortaya çıkarmaya çalışıyor.

Restoran

Xin Ming Yuen

Restoran Giriş, zıt malzemeler, yapılar ve renklerin bir geçit törenidir. Resepsiyon alanı, huzurlu bir konfor alanıdır. Uğurlu desenler eğlenceli süslemelerle karşılaşır. Arkasında, dinlenme bağlamında dinamik bir bar alanı var. Geleneksel Çince karakter Hui desenli led ışıklar fütürizm duygusu katıyor. Yemek alanı, özenle süslenmiş çatılı bir manastırdan geçmek. Çiçek, karbonhidrat balığı resimleri, kabartmalı vitray ekranlar ve antik bitki uzmanı Bai Zi dolapları ile dekore edilmiş, zamanın ve kültürel kalıntıların modada görsel bir yolculuğu.

Perakende Alanı

Portugal Vineyards

Perakende Alanı Portugal Vineyards konsept mağazası, çevrimiçi şarap uzmanı şirket için ilk fiziksel mağazadır. Şirketin genel merkezinin bitişiğinde, caddeye bakan ve 90m2'lik bir alanı kaplayan mağaza, bölme içermeyen açık bir plandan oluşuyor. İç mekan göz kamaştırıcı beyaz ve dairesel sirkülasyonlu minimal bir alan - Portekiz şarabının parlaması ve sergilenmesi için beyaz bir tuval. Raflar, tezgahsız 360 derece sürükleyici bir perakende deneyiminde şarap teraslarına referansla duvarlardan oyulmuştur.

Sanat

Metamorphosis

Sanat Saha, Tokyo'nun eteklerindeki Keihin Sanayi bölgesindedir. Ağır sanayi fabrikalarının bacalarından sürekli olarak yükselen duman, kirlilik ve materyalizm gibi olumsuz bir imaj tasvir edebilir. Ancak fotoğraflar, fabrikaların işlevsel güzelliğini tasvir eden farklı yönlerine odaklandı. Gün boyunca borular ve yapılar çizgiler ve dokularla geometrik desenler oluşturur ve yıpranmış tesislerdeki ölçek, bir haysiyet havası yaratır. Tesisler geceleri 80'lerin bilimkurgu filmlerininkine benzeyen gizemli bir kozmik kaleye dönüşür.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.