Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Şezlong

Bessa

Şezlong Otellerin, tatil yerlerinin ve özel konutların salon alanları için tasarlanan Bessa şezlong, modern iç mekan tasarım projeleri ile uyumludur. Tasarımı hatırlanacak bir deneyime davet eden bir dinginlik aktarıyor. Tamamen sürdürülebilir üretimini çözdükten sonra form, çağdaş tasarım, işlev ve organik değerleri arasındaki dengenin tadını çıkarabiliriz.

Proje Adı : Bessa, Tasarımcıların adı : Simon Reynaud, Müşterinin adı : Thelos.

Bessa Şezlong

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.