Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Masa, Sandalye

Hoek af

Masa, Sandalye “Hoek af” Hollandacada “bir köşesi eksik” anlamına gelmektedir. Fakat birisi için böyle dendiğinde o kişinin biraz deli olduğu anlamına gelir. Bu kelimeleri düşünürken, bir köşesi eksik olan bir arkadaşım aklıma geldi. Arkadaşımın bir köşesi eksik olmasına rağmen kendisi oldukça ilgi çekici bir insandı. Sonra düşündüm ki bir kareyi alıp bir köşesini keserseniz, iki köşe yaratmış olursunuz. Yani bir şey kaybetmek yerine bir şey kazanmış olursunuz. “Hoek af” serisinin her üyesi bir köşe kaybetmiştir ama iki köşe ve iki ayak kazanmıştır.

Proje Adı : Hoek af, Tasarımcıların adı : David Hoppenbrouwers, Müşterinin adı : David Hoppenbrouwers.

Hoek af Masa, Sandalye

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.