Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yüzük

Gabo

Yüzük Gabo yüzüğü, insanları genellikle yetişkinlik geldiğinde kaybolan hayatın eğlenceli tarafını tekrar ziyaret etmeye teşvik etmek için tasarlandı. Tasarımcı, oğlunun rengarenk sihirli küpüyle oynarken izlediği anılardan ilham aldı. Kullanıcı, iki bağımsız modülü döndürerek halka ile oynayabilir. Bunu yaparak, değerli taş renk kümeleri veya modüllerin konumu eşleştirilebilir veya uyumsuz olabilir. Eğlenceli yönünün yanı sıra, kullanıcı her gün farklı bir yüzük takma seçeneğine sahiptir.

Eğlence

Free Estonian

Eğlence Bu eşsiz sanat eserinde Olga Raag, otomobilin 1973'te üretildiği yıldan itibaren Estonya gazetelerini kullandı. Milli Kütüphane'deki sarı gazeteler, projede kullanılmak üzere fotoğraflandı, temizlendi, ayarlandı ve düzenlendi. Nihai sonuç, otomobillerde kullanılan 12 yıl süren özel malzemeye basıldı ve uygulaması 24 saat sürdü. Özgür Estonya, insanları pozitif enerji ve nostaljik, çocukluk duyguları ile çevreleyen, dikkat çeken bir otomobildir. Herkesin merakını ve katılımını davet ediyor.

Binicilik Kompleksi

Emerald

Binicilik Kompleksi Bütünsel mimari ve mekânsal projeler görüntüsü, altı yapının tümünü birleştirir, her birinin işlevsel kimliğini ortaya çıkarır. İdari kompozit çekirdeğe yönelik genişletilmiş arena ve ahır cepheleri. Kristal ızgara şeklinde altı yüzlü yapı, kolyede olduğu gibi ahşap çerçeve içine oturmaktadır. Zümrüt detaylar olarak camın saçılmasıyla süslenmiş duvar üçgenleri. Eğimli beyaz yapı ana girişi vurgular. Cephe ızgarası ayrıca çevrenin şeffaf ağ aracılığıyla algılandığı iç mekanın bir parçasıdır. İç mekanlar, insan ölçeğini daha orantılı hale getirmek için elemanların ölçeğini kullanarak ahşap yapılar temasına devam ediyor.

Hoparlör Orkestrası

Sestetto

Hoparlör Orkestrası Gerçek müzisyenler gibi birlikte çalan orkestral bir konuşmacı topluluğu. Sestetto, saf beton, yankılanan ahşap ses tahtaları ve seramik kornalar arasında, belirli ses durumuna ayrılmış farklı teknolojilere ve malzemelere sahip ayrı hoparlörlerde ayrı enstrüman parçalarını çalmak için çok kanallı bir ses sistemidir. Parçaların ve parçaların karıştırılması, gerçek bir konserde olduğu gibi fiziksel olarak dinleme yerine geri döner. Sestetto, kayıtlı müziğin oda orkestrasıdır. Sestetto, tasarımcıları Stefano Ivan Scarascia ve Francesco Shyam Zonca tarafından doğrudan kendi üretimi.

Kafe

Perception

Kafe Sessiz bir mahallede, kavşağın köşesinde bulunan bu küçük sıcak ahşap kafe. Merkezi açık hazırlık bölgesi, bir kafede bar koltuğu veya masa koltuğu olan her yerdeki ziyaretçilere barista performansının temiz ve kapsamlı bir deneyimini sunar. "Gölgeleme ağacı" adı verilen tavan objesi hazırlık bölgesinin arka tarafından başlar ve müşteri alanını kaplayarak bu kafenin tüm atmosferini oluşturur. Ziyaretçilere alışılmadık bir mekânsal etki verir ve aynı zamanda kahve aromalarıyla düşüncelerde kaybolmak isteyenler için bir ortam olur.

Umumi Açık Bahçe Sandalyesi

Para

Umumi Açık Bahçe Sandalyesi Para, dış mekanlarda ölçülü esneklik sağlamak için tasarlanmış bir dizi genel dış mekan sandalyesidir. Benzersiz bir simetrik forma sahip olan ve geleneksel sandalye tasarımının doğal görsel dengesinden tamamen sapan bir sandalye seti Basit tahterevalli şeklinden ilham alan bu dış mekan sandalyeleri seti cesur, modern ve etkileşimi memnuniyetle karşılıyor. Her ikisi de ağır ağırlıklı tabana sahip Para A, tabanı etrafında 360 derece dönüşü destekler ve Para B, çift yönlü çevirmeyi destekler.