Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yüzük

Arch

Yüzük Tasarımcı, kemer yapılarının ve gökkuşağının şeklinden ilham alıyor. Tek bir 3 boyutlu form oluşturmak için iki motif - bir kemer şekli ve bir damla şekli birleştirilir. Minimal çizgileri ve formları birleştirerek ve basit ve yaygın motifleri kullanarak sonuç, enerji ve ritmin akması için alan sağlayarak cesur ve eğlenceli hale getirilen basit ve zarif bir yüzük. Farklı açılardan halkanın şekli değişir - damla şekli ön açıdan, kemer şekli yan açıdan görüntülenir ve üst açıdan bir çarpı işareti görüntülenir. Bu, kullanıcı için uyarılma sağlar.

Yüzük

Touch

Yüzük Basit bir hareketle, dokunma eylemi zengin duyguları aktarır. Tasarımcı, Touch ring aracılığıyla bu sıcak ve biçimsiz duyguyu soğuk ve sağlam metalle aktarmayı hedefliyor. 2 kişinin el ele tutuştuğunu düşündüren bir halka oluşturmak için 2 eğri birleştirilir. Halka, pozisyonu parmak üzerinde döndürüldüğünde ve farklı açılardan bakıldığında görünüşünü değiştirir. Bağlı parçalar parmaklarınızın arasına yerleştirildiğinde, halka sarı veya beyaz görünür. Bağlanan parçalar parmak üzerine yerleştirildiğinde, hem sarı hem de beyaz rengin bir arada tadını çıkarabilirsiniz.

Yapısal Halka

Spatial

Yapısal Halka Tasarım, druzy'nin hem taş hem de metal çerçeve yapısına vurgu yapacak şekilde tutulduğu metal bir çerçeve yapısı içeriyor. Yapı oldukça açık ve taşın tasarımın yıldızı olmasını sağlıyor. Düzensiz formda druzy ve yapıyı bir arada tutan metal toplar tasarıma biraz yumuşaklık katıyor. Cesur, sinirli ve giyilebilir.

Giysi Tasarımı

Sidharth kumar

Giysi Tasarımı NS GAIA, benzersiz tasarım ve kumaş teknikleri açısından zengin olan Yeni Delhi menşeli çağdaş bir kadın giyim markasıdır. Marka, bilinçli üretimin ve bisiklet ve geri dönüşüm gibi her şeyin büyük bir savunucusudur. Bu faktörün önemi, NS GAIA'da Doğa ve Sürdürülebilirlik anlamına gelen 'N' ve 'S' adlandırma sütunlarında yansıtılmaktadır. NS GAIA'nın yaklaşımı "az çoktur". Etiket, çevresel etkinin minimum olmasını sağlayarak yavaş moda hareketinde aktif bir rol oynar.

Küpe

Van Gogh

Küpe Van Gogh tarafından boyanmış Çiçekte Badem Ağacı'ndan ilham alan küpeler. Dalların inceliği, tıpkı dallar gibi rüzgarla sallanan hassas Cartier tipi zincirlerle yeniden üretilir. Neredeyse beyazdan daha yoğun pembeye kadar farklı değerli taşların çeşitli tonları, çiçeklerin tonlarını temsil eder. Çiçek açan çiçek kümesi, farklı kesme taşlarla temsil edilir. 18 ayar altın, pembe elmas, morganit, pembe safir ve pembe turmalinlerden yapılmıştır. Parlak ve dokulu kaplama. Son derece hafif ve mükemmel uyum. Bu, baharın bir mücevher şeklinde gelişidir.

Çanta

Qwerty Elemental

Çanta Tıpkı daktiloların tasarım evrimi, oldukça karmaşık bir görsel formdan temiz çizgili, basit geometrik forma dönüşümü gösterdiği gibi, Qwerty-elemental güç, simetri ve sadeliğin somutlaşmış halidir. Çeşitli ustaların ürettiği yapısal çelik parçalar, çantaya mimari bir görünüm kazandıran ürünün ayırt edici görsel özellikleridir. Çantanın temel özelliği, tasarımcı tarafından kendi kendine üretilen ve bir araya getirilen iki daktilo anahtarıdır.