Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Bileklik

Fred

Bileklik Günümüzde çok çeşitli bileklik var: altın, plastik, ucuz, pahalı… güzel, hoşlar fakat hepsi siradanlar. Fred ise daha fazlasını veriyor. Sadelikleri ile bu bileklikler eski zamanların soyluluğunu canlandırırken hala modernler. Çıplak ele giyilebildikleri gibi ipek bir bluz veya siyah bir süveter ile de giyilebilirler. Giyen insana daima bir mükemmellik kazandırıran bu kolluklar çift olarak geldikleri için benzersizdirler. Çok hafif oldukları için çok rahattırlar. Onları takan kişi kesinlikle fark edilecektir.

Mücevher-Küpeler

Eclipse Hoop Earrings

Mücevher-Küpeler Bizleri yolumuzda duraklatan, davranışlarımızı sürekli olarak esir alan bir olay vardır. İnsanlığın en eski çağlarından beri güneş tutulmaları insanları şaşırtmıştır. Gökyüzünün aniden kararması ve güneşin bir leke ile kaplanması insanlarda korku, şüphe ve şaşkınlık yaratmıştır. Güneş tutulmasının hayret verici görüntüsü üzerimizde uzun süreli bir etki yaratır. 18 ayar altın ve pırlantalardan oluşan tutulma halkası küpeler 2012 yılı güneş tutulmasından esinlenerek tasarlanmıştır. Tasarım güneş ve ayın gizemli yapısını ve güzelliğini yakalamaya çalışmaktadır.

Kıyafetler

Bamboo lattice

Kıyafetler Vietnam’da kayık, mobilya, tavuk kümesi, lamba gibi pek çok üründe bambu kafes tekniğinin kullanıldığını görürüz. Bambu kafesi sağlam, ucuz ve yapımı kolaydır. Benim hayalim heyecan verici ve zarif, karmaşık ve çekici bir tatil giysisi modası yaratmaktır. Ham ve kaba düzenli kafes yapısını yumuşak malzemeye aktararak bazı tasarımlarıma bu bambu kafes detayını uyguladım. Benim tasarımlarım geleneksel ile modern formu, kafes yapısının kabalığı ile ince ipliğin yumuşaklığını birleştiriyor. Form ve detaylar üzerine odaklanıyorum ve giyenlere şıklık ve feminenlik getiriyorum.

Dönüştürülmüş Mücevher

Clairely Upcycled Jewellery

Dönüştürülmüş Mücevher Claire de Lune Avize üretiminin atık malzemelerinin değerlendirilmesi için tasarlanmış güzel, şeffaf ve dönüştürülmüş mücevherler. Bu seri ile pek çok koleksiyon oluşturulmuştur. Hepsinin ayrı bir hikayesi vardır. Hepsi tasarımcının felsefelerinin çok bireysel yansımalarıdır. Şeffaflık tasarımcının felsefesinin ana öğesidir ve kullandığı akriliğin seçiminden de anlaşılmaktadır. Kendisi ışık saçıcı olan ayna akriliğinden ayrı olarak, renkli veya renksiz tüm malzemeler şeffaftır. CD ambalajlar yeni amacın anlamını güçlendirmektedir.

Gerdanlık

Scar is No More a Scar

Gerdanlık Tasarımın arkasında üzücü ve acı dolu bir hikaye var. İlham vücudumdaki unutulmaz ve utandırıcı bir yaradan geliyor. 12 yaşımda iken büyük bir havai fişek gösterisinde oluşan bir yanık. Yanık bölgesini dövme ile kapatmak istediğimde dövme ustası bunun yarayı daha kötü hale getirebileceği uyarısında bulundu. Herkesin kendi yarası vardır. Herkesin kendi unutulmaz acı hikayesi veya geçmişi vardır. Tedavi için en doğru yol gizlemek veya ondan kaçmak yerine onunla yüzleşmek ve güçlü bir şekilde üstesinden gelmektir. Bu yüzden benim mücevherimi takanların kendilerini daha güçlü ve daha pozitif hissedeceklerini ümit ediyorum.

Yağmurluk

UMBRELLA COAT

Yağmurluk "Yağmurluk" şemsiye, yağmurluk ve su geçirmez bir pantolonun birleşimidir. Hava durumuna ve yağmurun şiddetine göre koruma düzeyi ayarlanabilmektedir. Benzersiz özelliği yağmurluk ve şemsiyeyi bir üründe birleştirmesidir. “Şemsiye yağmurluk” ile elleriniz serbesttir. Ayrıca bisiklet gibi spor faaliyetleri için mükemmel olabilir. İlave olarak şemsiye gövdesi omuzlarınızın üzerinden yükseldiği için kalabalık bir caddede başka şemsiyelere çarpmazsınız.