Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sanat Takdiri

The Kala Foundation

Sanat Takdiri Hint resimleri için uzun zamandır küresel bir pazar var, ancak Hint sanatına ilgi ABD'de gecikti. Hint Halk Resimlerinin farklı stilleri hakkında farkındalık yaratmak için Kala Vakfı, resimleri sergilemek ve onları uluslararası bir pazar için daha erişilebilir kılmak için yeni bir platform olarak kuruldu. Vakıf, bir web sitesi, mobil uygulama, editoryal kitaplar içeren sergi ve bu boşluğu doldurmaya ve bu resimleri daha geniş bir izleyici kitlesine bağlamaya yardımcı olan ürünlerden oluşuyor.

Aydınlatma

Mondrian

Aydınlatma Mondrian sarkıt lamba renkler, hacimler ve şekiller aracılığıyla duygulara ulaşır. İsim ilham kaynağı olan ressam Mondrian'a götürür. Birkaç kat renkli akrilikten oluşan yatay eksende dikdörtgen şeklinde bir asma lambadır. Lamba, şeklin beyaz bir çizgi ve sarı bir katmanla kesildiği bu kompozisyon için kullanılan altı rengin yarattığı etkileşim ve uyumdan yararlanan dört farklı görünüme sahiptir. Mondrian, kısılabilir bir kablosuz uzaktan kumanda ile ayarlanan dağınık, müdahalesiz aydınlatma oluşturarak hem yukarı hem de aşağı ışık yayar.

Dambıl Gripper

Dbgripper

Dambıl Gripper Bu, her yaş için güvenli ve iyi tutuşlu bir fitness aletidir. Yüzeyde ipeksi bir his veren yumuşak dokunuşlu kaplama. 6 farklı sertlik seviyesi, farklı boyut ve ağırlık üreten özel malzeme formülü ile %100 geri dönüştürülebilir silikondan yapılmış, isteğe bağlı kavrama kuvveti eğitimi sağlar. El tutucu ayrıca, 60 farklı güç kombinasyonuna kadar kol kas eğitimi için ağırlık ekleyerek dambıl çubuğunun her iki yanındaki yuvarlak çentiğe oturabilir. Açıktan koyuya göz alıcı renkler, hafiften ağıra gücü ve ağırlığı gösterir.

Vazo

Canyon

Vazo El yapımı çiçek vazosu, farklı kalınlıklarda, tabaka katman istiflenen ve parça parça kaynaklı, 400 adet hassas lazer kesim sacdan üretildi ve kanyonun ayrıntılı bir deseninde sunulan sanatsal bir çiçek vazosu heykelini sergiledi. Metal yığınları, kanyon bölümünün dokusunu gösterir, ayrıca farklı ortamlara sahip senaryoları arttırır, düzensiz değişen doğal doku efektleri yaratır.

Sandalye

Stool Glavy Roda

Sandalye Tabure Glavy Roda, Aile Reisi'nin doğasında bulunan nitelikleri bünyesinde barındırır: bütünlük, organizasyon ve öz disiplin. Dik açılar, daire ve dikdörtgen şekiller, süsleme öğeleriyle birlikte geçmişle bugünün bağlantısını destekleyerek sandalyeyi zamansız bir nesne haline getiriyor. Sandalye, çevre dostu kaplamalar kullanılarak ahşaptan yapılmıştır ve istenilen herhangi bir renge boyanabilir. Tabure Glavy Roda, bir ofis, otel veya özel evin herhangi bir iç mekanına doğal olarak sığar.

Ödül

Nagrada

Ödül Bu tasarım, izolasyon sırasında hayatın normalleşmesine katkıda bulunmak ve çevrimiçi turnuvaların kazananlarına özel bir ödül oluşturmak için gerçekleştirilmiştir. Ödülün tasarımı, oyuncunun satrançtaki gelişiminin bir göstergesi olarak bir Piyonun Vezire dönüşümünü temsil eder. Ödül, tek bir fincan oluşturan dar yuvalar nedeniyle birbirine sokulan vezir ve piyon olmak üzere iki düz figürden oluşur. Ödül tasarımı paslanmaz çelik sayesinde dayanıklıdır ve kazanana posta yoluyla ulaşım için uygundur.