Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Apartman

Nishisando Terrace

Apartman Bu apartman, 4 alt hacimli üç katlı evden oluşmakta ve şehir merkezinin yakınında yer almaktadır. Binanın dışını çevreleyen sedir kafes mahremiyeti korur ve doğrudan güneş ışığı nedeniyle bina gövdesinin bozulmasını önler. Basit kare plan, farklı seviyelerde özel bahçe, her oda ve merdiven holü birbirine bağlanarak yapılan spiral 3 boyutlu konstrüksiyonla bile bu yapının hacmini maksimum beslemeye götürür. Sedir tahtalarının cephesinin ve kontrollü oranlarının değiştirilmesi, bu yapının organik olmaya devam etmesine ve kasabada anlık olarak değişmeye devam etmesine izin verebilir.

Aile Alışveriş Merkezi

Funlife Plaza

Aile Alışveriş Merkezi Funlife Plaza, çocuklar için boş zaman ve eğitim için bir aile merkezidir. Çocukların ebeveyn alışverişi sırasında araba sürmeleri için bir yarış arabası koridoru, çocukların dikkatini çekip oynayabilecekleri bir ağaç ev, çocukların hayal gücüne ilham verecek gizli alışveriş merkezi adıyla bir "lego" tavan oluşturmayı hedefliyor. Kırmızı, sarı ve mavi ile sade beyaz arka plan, çocukların duvarlara, zemine ve tuvalete çizmesine ve boyamasına izin verin!

Iç Tasarım

Suzhou MZS Design College

Iç Tasarım Bu proje, geleneksel Çin bahçe tasarımıyla iyi bilinen Suzhou'da yer almaktadır. Tasarımcı, hem modernist duyarlılıklarını hem de Suzhou dilini bir araya getirmeye çalıştı. Tasarım, Suzhou yerelini çağdaş bir bağlamda yeniden canlandırmak için beyaz badanalı alçı duvarlar, ay kapıları ve karmaşık bahçe mimarisinin kullanımıyla geleneksel Suzhou mimarisinden ipuçları alıyor. Geri dönüştürülmüş dallar, bambu ve hasır iplerle mobilyalar öğrencilerin katılımıyla yeniden oluşturuldu ve bu eğitim alanına özel bir anlam kazandırdı.

Mesajlaşma Koltuğu

Kepler 186f

Mesajlaşma Koltuğu Kepler-186f koltuğunun yapısal temeli, meşe ağacından oyulmuş elemanların pirinç manşonlar yardımıyla tutturulduğu çelik telden lehimlenmiş bir ızgaradır. Çeşitli armatür kullanım seçenekleri, ahşap oyma ve kuyumcu unsurları ile uyum içinde birleşiyor. Bu sanat nesnesi, farklı estetik ilkelerin birleştirildiği bir deneyi temsil ediyor. Kaba ve zarif formların birleştiği "Barbar veya Yeni Barok" olarak tanımlanabilir. Doğaçlamanın bir sonucu olarak, Kepler çok katmanlı hale geldi, alt metinler ve yeni ayrıntılarla çevrildi.

Parametrik Tasarım

Titanium Choker

Parametrik Tasarım Tasarım açısından IOU, Zaha Hadid'in mimarlık dünyasında kazandığı stile benzer şekilde parametrik modeller oluşturmak için 3D simülasyon yazılımı kullanır. Materialwise, IOU 18k altın logolu özel titanyum ürünler sunar. Titanyum takılarda en sıcak olanıdır ancak çalışmak zordur. Eşsiz nitelikleri parçaları sadece çok hafif yapmakla kalmaz, aynı zamanda onları spektrumun hemen hemen her renginde yapma imkanı verir.

Takip Odak Reklamı

ND Lens Gear

Takip Odak Reklamı ND LensGear, kendinden merkezlemeyi farklı çaplara sahip lenslere tam olarak ayarlar. ND LensGear Serisi, diğer mevcut LensGear'ların olmadığı gibi tüm lensleri kapsar. Kesme Yok ve Bükme Yok: Artık tornavida, aşınmış kayışlar veya dışarı çıkan rahatsız edici kayış kalıntıları yok. Her şey bir cazibe gibi uyuyor. Ve başka bir artı, Araçsız! Akıllı tasarımı sayesinde lensin etrafında nazikçe ve sıkıca merkezlenir.