Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Takvim

calendar 2013 “Town”

Takvim Kasaba parçaları serbestçe bir araya getirerek bir takvim oluşturabileceğiniz bir sanat setidir. Binaları değişik şekillerde bir araya getirip kendi küçük kasabanızı yaratın. Tasarımlı Yaşam: Kaliteli tasarımlar mekanları zenginleştirir ve kullanıcıların zihinsel dönüşümüne destek olur. Görme, dokunma ve kullanım rahatlığı sağlar. Hafiflerdir ve güzel bir sürpriz etkisi yaratırlar. Mekanlar güzelleşir. Bizim orijinal ürünlerimiz “Tasarımlı Hayat” görüşü ile tasarlanmaktadır.

Takvim

calendar 2013 “Module”

Takvim Modül 3 ayı birlikte gösteren kullanışlı bir takvimdir. Birleştirilebilen 3 adet küp modülünü arzu ettiğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Tasarımlı Yaşam: Kaliteli tasarımlar mekanları zenginleştirir ve kullanıcıların zihinsel dönüşümüne destek olur. Görme, dokunma ve kullanım rahatlığı sağlar. Hafiflerdir ve güzel bir sürpriz etkisi yaratırlar. Mekanlar güzelleşir. Bizim orijinal ürünlerimiz “Tasarımlı Hayat” görüşü ile tasarlanmaktadır.

Banyo Koleksiyonu

CATINO

Banyo Koleksiyonu CATINO bir düşünceye şekil verme arzusundan doğmuştur. Bu koleksiyon basit elemanlar kullanarak ve hayal gücümüzün temel öğelerini çağdaş bir şekilde yeniden yorumlayarak gündelik hayatın şiirselliğini uyandırmaktadır. Doğal ağaçtan masif olarak üretilmiş ve sonsuza kadar dayanabilecek şekilde birleştirilmiş ürünler sizi sıcak ve sağlam bir ortama dönüşe davet etmektedir.

Bira Renk Katoloğu

Beertone

Bira Renk Katoloğu Beertone ilk Bira Başvuru Rehberi olup, değişik bira renklerini gösteren bira bardağı şeklinde bir yelpazedir. İlk baskısı için 202 değişik İsviçre birası bilgileri derlenmiş, bunun için ülke doğudan batıya, kuzeyden güneye gezilmiştir. Tüm süreç bir hayli zaman ve çok detaylı lojistik gerektirmiştir. Fakat bu iki sevdanın sonuçları bizleri oldukça gururlandırmıştır. Gelecek baskılar şimdiden planlanmıştır. Şerefe!

Bağlantılı Saat

COOKOO

Bağlantılı Saat COOKOD, bir analog hareketi bir dijital ekranla birleştiren dünyanın ilk tasarımcı akıllı saatidir. Çok temiz hatları ve akıllı fonksiyonları için simgesel bir tasarıma sahip olan saat, akıllı telefonunuzdan veya iPad’inizden seçeceğiniz bilgilendirmeleri ekranında gösterebilmektedir. COOKOD App. sayesinde kullanıcılar hangi bilgilendirmeleri ve uyarıları bileklerinde görmek istediklerini seçerek günlük yaşamlarında kontrolü elde tutabilmektedirler. Uyarlanabilir COMMAND tuşuna basılarak bir kameranın uzaktan çalıştırılması, müzik sistemlerinin uzaktan kontrolü, facebook göz atmaları ve diğer pek çok uygulama mümkün olabilmektedir.

Hiperaraba

Shayton Equilibrium

Hiperaraba Shayton Equilibrium saf hedonizmi ve dört tekerlekli kışkırtıcılığı temsil etmektedir. Çoğu insan için soyut bir kavram, mutlu bir azınlık için ise rüyaların gerçek olması demektir. Zevkin doruklarına çıkmak, bir yerden bir yere gitmenin farklı bir anlama bürünmesi, yaşam deneyiminin amacın önüne geçmesi demektir. Shayton malzeme yeteneklerinin sınırlarını keşfetmek, alternatif yeşil itici güçleri ve hiper arabanın soyunu muhafaza ederken performansını arttırıcı malzemeleri test etmek için yola çıkmıştır. Bundan sonraki adım yatırımcıları bulmak ve Shayton Equilibrium’u gerçekleştirmektir.