Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Aydınlatma Öğeleri

Collection Crypto

Aydınlatma Öğeleri Crypto, her bir yapıyı oluşturan tek cam elemanların nasıl dağıldığına bağlı olarak dikey ve yatay olarak genişleyebildiği için modüler bir aydınlatma koleksiyonudur. Tasarıma ilham veren fikir doğadan geliyor ve özellikle buz sarkıtlarını hatırlatıyor. Crypto öğelerinin özelliği, ışığın çok yumuşak bir şekilde birçok yöne yayılmasını sağlayan canlı üfleme camlarındadır. Üretim tamamen el yapımı bir süreçle gerçekleşir ve nihai kurulumun nasıl oluşturulacağına her seferinde farklı bir şekilde son kullanıcı karar verir.

Sanat Fotoğrafçılığı

Talking Peppers

Sanat Fotoğrafçılığı Nus Nous fotoğrafları, insan bedenlerini veya parçalarını temsil ediyor gibi görünüyor, gerçekte onları görmek isteyen gözlemci. Herhangi bir şeyi, hatta bir durumu gözlemlediğimizde onu duygusal olarak gözlemleriz ve bu nedenle çoğu zaman kendimizi kandırırız. Nus Nous imgelerinde, müphemlik unsurunun, bizi gerçeklikten uzaklaştıran ve bizi telkinlerden oluşan hayali bir labirente götüren zihnin ince bir işlemesine nasıl dönüştüğü açıktır.

Cam Şişe Maden Suyu

Cedea

Cam Şişe Maden Suyu Cedea su tasarımı, Ladin Dolomitlerinden ve doğal ışık fenomeni Enrosadira hakkındaki efsanelerden esinlenmiştir. Eşsiz minerallerinin neden olduğu Dolomitler, gün doğumu ve gün batımında kırmızımsı, yanan bir renk tonuyla aydınlanır ve manzaraya sihirli bir ambiyans verir. Cedea ambalajı “efsanevi sihirli Gül Bahçesini andırarak” tam bu anı yakalamayı amaçlıyor. Sonuç, suyu parıldayan ve şaşırtıcı bir etkiyle parıldayan bir cam şişedir. Şişenin renkleri, mineralin gül kırmızısı ve gökyüzünün mavisinde yıkanan Dolomitler'in özel parıltısını andırmak içindir.

Amiral Gemisi Çay Dükkanı

Toronto

Amiral Gemisi Çay Dükkanı Kanada'nın en işlek alışveriş merkezi, Studio Yimu'nun yepyeni meyve çayı dükkanı tasarımını getiriyor. Amiral gemisi mağaza projesi, alışveriş merkezindeki yeni sıcak nokta olmak için markalaşma amacıyla idealdi. Kanada manzarasından ilham alan Kanada'nın Mavi Dağı'nın güzel silueti, mağazanın tamamındaki duvar arka planına basılmıştır. Konsepti gerçeğe dönüştürmek için Studio Yimu, her müşteriyle tam etkileşime izin veren 275cm x 180cm x 150cm'lik bir değirmen işi heykelini el işi yaptı.

Doğa Kozmetik Ambalajı

Olive Tree Luxury

Doğa Kozmetik Ambalajı Alman lüks doğal kozmetik markasının yeni ambalaj tasarımı, bir günlük gibi sanatsal olarak sıcak renklerle yıkanmasının hikayesini anlatıyor. İlk bakışta kaotik görünen ambalaj, daha yakından incelendiğinde güçlü bir birlik, bir mesaj iletiyor. Yeni tasarım konsepti sayesinde tüm ürünler doğallık, stil, eski şifa bilgisi ve modern pratiklik yayar.

Pavyon

Big Aplysia

Pavyon Kentsel gelişim sürecinde aynı yapılı çevrenin ortaya çıkması kaçınılmazdır. Geleneksel binalar da sıkıcı ve uzak görünebilir. Özel şekilli peyzaj mimarlığının ortaya çıkışı, mimari mekanda insanlar arasındaki ilişkiyi yumuşatır, gezip görme yeri haline gelir ve canlılığı harekete geçirir.