Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Dönüşebilir Cihaz

Pupil 108

Dönüşebilir Cihaz Pupil 108: Eğitim için en uygun fiyatlı Windows 8 dönüşebilir cihaz. Yeni bir ara yüz ve eğitimde tamamen yeni bir deneyim. Pupil 108 hem tablet hem de diz üstü bilgisayar dünyasına hitap etmekte, bu ikisi arasında dönüşebilerek eğitimde daha iyi bir performans sağlamaktadır. Windows 8 dokunmatik ekran özellikleri ve sayısız uygulamaları ile öğrencilere eğitimde yeni olanaklar sağlamaktadır. İntel Eğitim Çözümleri’nin bir parçası olarak, Pupil 108 bütün dünya sınıfları için en ucuz ve uygun eğitim yardımcısı olmaktadır.

Restoran

Osaka

Restoran Itaim Bibi bölgesinde (Sao Paulo, Brezilya) bulunan Osaka mimari yapısını gururla gösterirken çeşitli bölümlerinde samimi ve sıcak bir ambians sunmaktadır. Cadde yanında bulunan dış terastan iç mekan, dış mekan ve tabiat arasında geçişi sağlayan yeşil ve modern bir avluya geçilmektedir. Özel ve karmaşık estetiğini tahta, taş, demir ve kumaş gibi doğal ürünlerle ortaya koymuştur. Hafifçe aydınlatılmış çatı sistemi ve ahşap kafesler, iç mekanın uyumuyla bütünleşebilmek için dikkatle seçilmişdir.

Oyuncak

Movable wooden animals

Oyuncak Değişik oyuncak hayvanlar farklı şekilde hareket ediyor, basit ama bir o kadar da eğlenceli. Soyut hayvan şekilleri çocukların hayal gücünü geliştiriyor. Bu grupta beş farklı hayvan görüyoruz: Domuz, ördek, zürafa, salyangoz ve dinozor. Ördek, size “HAYIR” der gibi, yerden kaldırıldığında başını sağa sola oynatır. Zürafanın başı aşağı yukarı oynar. Domuzun burnu, salyangoz ve dinozorun kafaları kuyrukları çevrildiğinde içeriden dışarıya hareket eder. Tüm bu hareketler çocukları çekme, itme, çevirme vb. gibi farklı hareketlere yönlendirir.

Araştırma Markalama

Pain and Suffering

Araştırma Markalama Bu tasarım değişik katmanlardaki ıstırabı araştırmaktadır: felsefi, sosyal, tıbbi ve bilimsel. Istırap ve acının felsefi ve bilimsel pek çok yüzü ve şekli olduğunu düşündüğüm için insandaki ıstırap ve acıyı temel aldım. Tabiat ile yaşananla, insan ilişkileri içinde yaşanan arasındaki benzerlikleri araştırdım ve bu araştırmalarıma dayanarak ıstırap ve ıstırap çeken ile acı ve acı çeken arasındaki ortak ilişkileri temsil eden karakterler yarattım. Bu tasarım izleyicinin denek olduğu bir denemedir.

USB bellek

Frohne eClip

USB bellek eClip dünyanın ilk USB flaş sürücülü ve metrik cetveli olan kağıt ataşıdır. eAtaş Gümüş IDA ve Altın A Tasarım Ödülü ile onurlandırılmıştır. "eClip" hafiftir, anahtarlığınıza takılabilir ve bir kağıt ataşı gibi kağıtlarınızı, faturalarınızı ve paranızı tutabilir. "eClip" şahsi bilgilerinizi, fikri mülkiyetlerinizi, çalışan verilerini, tıbbi verileri ve ticari sırlarınızı güvenlikli yazılımı ile korur. "eClip" Florida’da yerleşik Frohne tarafından tasarlanmıştır. Altın usb bellek şoklara, çizilmeye, suya, alkole, toza, paslanmaya ve elektromanyetik ortamlara dayanıklıdır.