Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kimlik, Markalaşma

Merlon Pub

Kimlik, Markalaşma Merlon Pub'ın projesi, 18. yüzyılda stratejik olarak güçlendirilmiş büyük bir kasaba sisteminin parçası olarak inşa edilen eski Barok şehir merkezi olan Osijek'teki Tvrda'daki yeni bir yemek tesisinin tüm markalaşmasını ve kimlik tasarımını temsil ediyor. Savunma mimarisinde Merlon adı, kalenin tepesindeki gözlemcileri ve orduyu korumak için tasarlanmış sağlam, dik çitler anlamına gelir.

Ambalaj

Oink

Ambalaj Müşterinin pazar görünürlüğünü sağlamak için eğlenceli bir görünüm ve his seçildi. Bu yaklaşım, özgün, lezzetli, geleneksel ve yerel marka niteliklerinin tümünü simgelemektedir. Yeni ürün ambalajını kullanmanın temel amacı, müşterilere siyah domuz yetiştirmenin ve en yüksek kalitede geleneksel et lezzetleri üretmenin arkasındaki hikayeyi sunmaktı. Linocut tekniğinde işçiliği sergileyen bir takım illüstrasyonlar oluşturuldu. Resimlerin kendisi özgünlük sunar ve müşteriyi Oink ürünleri, lezzetleri ve dokuları hakkında düşünmeye teşvik eder.

Evcil Hayvan Taşıyıcı

Pawspal

Evcil Hayvan Taşıyıcı Pawspal Pet taşıyıcı enerji tasarrufu sağlar ve evcil hayvan sahibinin hızlı teslimat yapmasına yardımcı olur. Tasarım konsepti için, sevimli evcil hayvanlarını istedikleri yere götürebilecekleri Space Shuttle'dan ilham alan Pawspal evcil hayvan taşıyıcı. Ve eğer bir evcil hayvanı daha varsa, üstte bir tane daha yerleştirebilir ve taşıyıcıları çekmek için tekerlekleri altta birleştirebilirler. Bunun yanı sıra Pawspal, evcil hayvanlar için rahat ve USB C ile şarj edilmesi kolay dahili havalandırma fanı ile tasarlamıştır.

Satış Öncesi Ofisi

Ice Cave

Satış Öncesi Ofisi Ice Cave, benzersiz kalitede bir alana ihtiyaç duyan bir müşteri için bir showroom. Bu arada Tahran Göz Projesi'nin çeşitli özelliklerini sergileme yeteneğine sahip. Projenin işlevine göre, nesneleri ve olayları gerektiği gibi göstermek için çekici ama nötr bir atmosfer. Tasarım fikri minimal yüzey mantığı kullanmaktı. Entegre bir ağ yüzeyi tüm alana yayılmıştır. Farklı kullanımlar için gerekli olan boşluk, yüzeye yukarı ve aşağı yönde uygulanan yabancı kuvvetlere bağlı olarak oluşturulur. İmalat için bu yüzey 329 panele bölünmüştür.

Perakende Mağaza

Atelier Intimo Flagship

Perakende Mağaza Dünyamız 2020'de benzeri görülmemiş bir virüs tarafından vuruldu. O and O Studio tarafından tasarlanan Atelier Intimo ilk Amiral Gemisi, Rebirth of the Scorched Earth konseptinden ilham alarak, insanlığa yeni bir umut veren doğanın iyileştirici gücünün entegrasyonunu ima ediyor. Ziyaretçilerin böyle bir zaman ve mekanda hayal kurarak ve hayal kurarak anları geçirmelerine olanak tanıyan dramatik bir alan hazırlanırken, markanın gerçek özelliklerini tam olarak göstermek için bir dizi sanat enstalasyonu da yaratılıyor. Flagship, sıradan bir perakende satış alanı değil, Atelier Intimo'nun performans aşamasıdır.

Spor Ayakkabı Kutusu

BSTN Raffle

Spor Ayakkabı Kutusu Görev, bir Nike ayakkabısı için bir aksiyon figürü tasarlamak ve üretmekti. Bu ayakkabı beyaz yılan derisi tasarımını parlak yeşil unsurlarla birleştirdiğinden, aksiyon figürünün bir akrobasi olacağı açıktı. Tasarımcılar, figürü çok kısa sürede ünlü aksiyon kahramanlarının tarzında bir aksiyon figürü olarak çizdi ve optimize etti. Ardından hikayesi olan küçük bir çizgi roman tasarladılar ve bu figürü yüksek kaliteli ambalajlarla 3D baskıda ürettiler.