Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Mağaza

From The Future

Mağaza Showroomlardan ilkinde, yüksek enjeksiyon teknolojisi ile imal edilen spor ayakkabılar ve spor ekipmanları sergilenecek. Enjeksiyon kalıpta basılarak imal edilmiş gibi duran mekanın imalat yönteminde de mobilya parçaları sanki enjeksiyon kalıplarda imal edilip, bir araya gelerek bir bütünü oluşturması sağlanmış gibi duruyorlar. Tüm bu teknolojik görselliği yumuşatan nokta tavanda yer alan iri dikiş izleri.

Takvim

NISSAN Calendar 2013

Takvim Her yıl Nissan, markaya uygun "Benzersiz Heyecan" takvimlerini sunuyor. 2013 yılı takvimi göz kamaştırıcı ve eşsiz fikirler içeriyor. 2013 Nissan Benzersiz Heyecan takvimi resimlerini dans figürleri ile yapan Saori Kanda tarafından hazırlandı. Tüm resim ve görselleri hazırlayan Saori Kanda, takvim tasarımındaki resimleri Nissan'dan aldığı ilham ile yaptı. Takvim için çalışmalar stüdyoda yapıldı ve resimler çok yüksek boyutlu olarak zemin ve stüdyo duvarlarında çalışıldı.

Banyo Seti

Up

Banyo Seti Up yani Yukarı banya kolleksiyonunu tasarlayan Emanuele Pangrazzi, basit bir konseptin nasıl innovasyon harikası bir ürüne dönüştüğünü sergiliyor. Yukarı serisinin asıl ilham aldığı nokta, oturma düzeninin ön kısmını hafif yukarı kaldırarak daha ergonomik ve rahat banyo mobilyaları oluşturmak iken, bu form özelliği oturma gerektirmeyen lavabo gibi elementlerde tekrarlanarak istikrarlı bir kolleksiyon oluşturulmuş. Avrupai tasarım çizgileri, sert geometrik form, tekrarlanan anatema ve sadelikle pekiştirilmiş.

Kafe

Aix Arome Cafe

Kafe Aix Arome Kafe tam anlamıyla okyanus kenarında hissetmenizi sağliyacak bir mekandır. Kafe ortasına yerleştirilen büyük yumurta şeklindeki stand hem kahve stoğu hemde kasa gorevi üstleniyor. Standın ikonik görünümü kahve çekirdeğinden esinlenilmistir. Iki tarafın üst kısımında bulunan açıklıklar sayesinde doğal ışık ve havalandırma kolaylıkla sağlanıyor. Kafe ahtapot ve baloncuk izlenimi veren uzun masalarla donatılmıştır. Tavandan sarkan avizeler ise su yuzeyindeki balıkları ve dalgaları andırıyor.

Şarap Etiketi

5 Elemente

Şarap Etiketi 5 Element tasarımı müşterinin tasarım ajansına tamamen duyduğu güven sayesinde oluşan bir projedir. Tasarımın vurgu noktası aynı zamanda Roma karakteri olan "V" dir. Beş farklı şarap karışımıyla benzersiz bir karışım elde edilmiştir. Tasarim, etiket için kullanılan özel kağıdın yanı sıra tüm grafik unsurlarin stratejik yerleştirilmesiyle derin bir izlenim kazanıyor ve müşteriyi şişeye dokunması, eline alması için adeta kışkırtıyor.

Kek Standı

Temple

Kek Standı Ev aşçılığının popülerleşmesiyle duyulan ihtiyaçlardan biri de modern görünümlü, saklanımı kolay pasta standlarıdır. Kolay temizlenebilir ve bulaşık makinesinde yıkanımı mumkündür. Omurga üzerinde tabakları kaydırarak kolayca montaj edilebilir. Sökmek icin tabakları hafifce geriye kaydırmak yeterli olucaktır. Stacker sayesinde 4 ana element bir arada tutulur. Farklı sunumlar için farklı tabak çesitlemeleri kullanabilirsiniz.