Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Villa

Tranquil Dwelling

Villa Tasarım, oryantal sanatsal anlayışı iletmek için biçimsel denge tasarım tekniklerini kullanır. Bambu, orkide, erik çiçeği ve peyzaj unsurlarını benimser. Bambu şeklinin beton kalıbın çıkarılmasıyla uzatılmasıyla basit perde oluşturulur ve durması gereken yerde durur. Yukarı ve aşağı oturma odası ve yemek odası düzenleri, alan sınırını tanımlar ve seyrek ve yamalı olan oryantal uzamsal olasılığı somutlaştırır. Basit yaşama ve hafif seyahat etme teması etrafında, Hareket eden çizgiler net, insanların yaşama ortamı için yeni bir denemedir.

Güzellik Salonu Markalaşması

Silk Royalty

Güzellik Salonu Markalaşması Markalaşma sürecinin amacı, makyaj ve cilt bakımındaki küresel trendlere bir bakış ve uyum sağlama hissi vererek markayı üst sınıf kategorisine yerleştirmektir. İçte ve dışta zarif, müşterilere yenilenmiş kişisel bakıma geri çekilmek için lüks bir kaçamak sunuyor. Deneyimin tüketicilere başarıyla iletilmesi tasarım sürecine dahil edildi. Bu nedenle, kadınlığı, görsel unsurları, zengin renkleri ve dokuları daha fazla güven ve rahatlık katmak için ince detaylara dikkat ederek ifade eden Alharir Salon geliştirildi.

Akıllı Mutfak Değirmeni

FinaMill

Akıllı Mutfak Değirmeni FinaMill, değiştirilebilir ve yeniden doldurulabilir baharat kapsüllerine sahip güçlü bir mutfak değirmenidir. FinaMill, taze öğütülmüş baharatların cesur aromasıyla pişirmeyi geliştirmenin kolay yoludur. Yeniden kullanılabilir bölmeleri kurutulmuş baharat veya otlarla doldurun, yerine bir bakla yerleştirin ve bir düğmeye basarak tam olarak ihtiyacınız olan baharat miktarını öğütün. Baharat kapsüllerini sadece birkaç tıklama ile değiştirin ve pişirmeye devam edin. Tüm baharatlarınız için tek öğütücüdür.

Apartman

Nishisando Terrace

Apartman Bu apartman, 4 alt hacimli üç katlı evden oluşmakta ve şehir merkezinin yakınında yer almaktadır. Binanın dışını çevreleyen sedir kafes mahremiyeti korur ve doğrudan güneş ışığı nedeniyle bina gövdesinin bozulmasını önler. Basit kare plan, farklı seviyelerde özel bahçe, her oda ve merdiven holü birbirine bağlanarak yapılan spiral 3 boyutlu konstrüksiyonla bile bu yapının hacmini maksimum beslemeye götürür. Sedir tahtalarının cephesinin ve kontrollü oranlarının değiştirilmesi, bu yapının organik olmaya devam etmesine ve kasabada anlık olarak değişmeye devam etmesine izin verebilir.

Aile Alışveriş Merkezi

Funlife Plaza

Aile Alışveriş Merkezi Funlife Plaza, çocuklar için boş zaman ve eğitim için bir aile merkezidir. Çocukların ebeveyn alışverişi sırasında araba sürmeleri için bir yarış arabası koridoru, çocukların dikkatini çekip oynayabilecekleri bir ağaç ev, çocukların hayal gücüne ilham verecek gizli alışveriş merkezi adıyla bir "lego" tavan oluşturmayı hedefliyor. Kırmızı, sarı ve mavi ile sade beyaz arka plan, çocukların duvarlara, zemine ve tuvalete çizmesine ve boyamasına izin verin!

Iç Tasarım

Suzhou MZS Design College

Iç Tasarım Bu proje, geleneksel Çin bahçe tasarımıyla iyi bilinen Suzhou'da yer almaktadır. Tasarımcı, hem modernist duyarlılıklarını hem de Suzhou dilini bir araya getirmeye çalıştı. Tasarım, Suzhou yerelini çağdaş bir bağlamda yeniden canlandırmak için beyaz badanalı alçı duvarlar, ay kapıları ve karmaşık bahçe mimarisinin kullanımıyla geleneksel Suzhou mimarisinden ipuçları alıyor. Geri dönüştürülmüş dallar, bambu ve hasır iplerle mobilyalar öğrencilerin katılımıyla yeniden oluşturuldu ve bu eğitim alanına özel bir anlam kazandırdı.