Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Elbise

Nyx's Arc

Elbise Işık ince bir seviyeyle pencerelerden içeri girdiğinde, gizemli ve sessizken, gizemli ve sessizken Nyx olarak gizemli ve sessiz, lamine kumaşların kullanımı ve böyle bir güzellik yorumuna dönüştü.

Kolye

Extravaganza

Kolye XVI ve XVII yüzyılın birçok güzel resminde görebileceğiniz ruffs, antik boyun süslemeleri esinlenerek zarif bir collier. Modern ve çağdaş hale getirmeye çalışan tipik fırfırlar stilini basitleştiren çağdaş ve modern bir tasarımla karakterize edilmiştir. Siyah veya beyaz renklerin kullanılmasıyla kullanıcıya zarafet veren sofistike bir etki, modern ve saf bir tasarımla çok sayıda kombinasyona izin verir. Esnek ve hafif tek parça bir kolye. Değerli olmayan bir malzeme, ancak bu collier'i sadece bir mücevher değil, yeni bir vücut süsü yapan yüksek moda etkileyici bir tasarıma sahip.

Modern Elbise Mokasen

Le Maestro

Modern Elbise Mokasen Le Maestro, Doğrudan Metal Lazer Sinterlenmiş (DMLS) titanyum "matris topuk" ekleyerek elbise ayakkabısında devrim yaratıyor. 'Matris topuk' topuk kısmının görsel kütlesini azaltır ve elbise ayakkabısının yapısal bütünlüğünü sergiler. Zarif vampiri tamamlamak için, üst kısmın farklı asimetrik tasarımında yüksek dokulu deri kullanılmıştır. Topuk bölümünün üst kısım ile bütünleşmesi artık şık ve zarif bir silüete dönüşüyor.

Dokunsal Kumaş

Textile Braille

Dokunsal Kumaş Endüstriyel evrensel jakar tekstili, kör insanlar için bir tercüman olarak düşünüldü. Bu kumaş iyi gören kişiler tarafından okunabilir ve görme güçlüğü çekmeye başlayan veya görme sorunu yaşayan körlere yardım etmek için tasarlanmıştır; Braille sistemini dostça ve yaygın bir malzeme ile öğrenmek için: kumaş. Alfabe, sayılar ve noktalama işaretlerini içerir. Hiçbir renk eklenmedi. Işık algılamama prensibi olarak gri skala üzerinde bir üründür. Sosyal anlamı olan ve ticari tekstillerin ötesine geçen bir projedir.

Kadın Giyim Koleksiyonu

The Hostess

Kadın Giyim Koleksiyonu Daria Zhiliaeva'nın lisansüstü koleksiyonu kadınlık ve erkeklik, güç ve kırılganlık ile ilgilidir. Koleksiyonun ilham kaynağı Rus edebiyatından eski bir peri masalından geliyor. Bakır Dağın Hostesleri, eski bir Rus masalından madencilerin sihirli bir hamisi. Bu koleksiyonda, madenci üniformalarından ve Rus ulusal kostümünün zarif ciltlerinden ilham alan düz çizgilerin güzel evliliğini görebilirsiniz. Takım üyeleri: Daria Zhiliaeva (tasarımcı), Anastasiia Zhiliaeva (tasarımcı asistanı), Ekaterina Anzylova (fotoğrafçı)

Dönüştürülebilir Ceket

Eco Furs

Dönüştürülebilir Ceket 7'si 1 arada olabilecek ceket, benzersiz, ekolojik ve fonksiyonel günlük gardırop seçen yoğun kariyer hanımlarından ilham alıyor. İçinde eski ama yine modaya uygun, elle dikilmiş İskandinav Rya Halı tekstil modern bir şekilde yeniden yorumlanıyor, bu da performansları açısından kürk gibi donatılmış yünlü giysilerle sonuçlanıyor. Aradaki fark ayrıntıda, hayvan ve çevre dostu. Yıllar boyunca, Eco Kürkler, bu paltonun ve diğer yeni parçaların niteliklerinin mükemmelliğe ulaşmasına yardımcı olan farklı Avrupa kış iklimlerinde test edildi.