Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kolye Ve Broş

I Am Hydrogen

Kolye Ve Broş Tasarım, kozmosun tüm seviyelerinde yeniden üretilen aynı kalıpları gören Neoplatonik makrokozmos ve mikrokozmos felsefesinden esinlenmiştir. Altın oran ve fibonacci dizisine atıfta bulunan kolye, ayçiçekleri, papatyalar ve diğer çeşitli bitkilerde görüldüğü gibi doğada gözlemlenen filotaksis modellerini taklit eden matematiksel bir tasarıma sahiptir. Altın torus, uzay-zaman dokusuna sarılmış Evreni temsil eder. "Ben Hidrojendirim" aynı anda bir "Tasarımın Evrensel Sabiti" ve Evrenin kendisinin bir modelini temsil eder.

El Çantası, Gece Çantası

Tango Pouch

El Çantası, Gece Çantası Tango Kılıfı, gerçekten yenilikçi bir tasarıma sahip olağanüstü bir çantadır. Ellerinizi serbest bırakmanıza izin veren, bileklik sapına takılan giyilebilir bir sanat eseridir. İçeride yeterli alan var ve katlanabilir mıknatıs kapatma yapısı beklenmedik kolay ve geniş bir açıklık sağlıyor. Kese, sapın ve kabarık yan eklerin inanılmaz derecede hoş bir dokunuşu için yumuşak mumlu dana derisi derisinden yapılmıştır ve camlı deriden yapılmış daha inşa edilmiş ana gövdeyle kasıtlı olarak zıttır.

Dizüstü Bilgisayar Çantası

Olga

Dizüstü Bilgisayar Çantası Özel kayışlı ve özel bir dizüstü bilgisayar çantası, başka bir kasa sistemini sabitleyin. Malzeme için geri dönüştürülmüş deri aldım. Herkesin kendisinin alabileceği birkaç renk var. Amacım, basit, ilginç bir dizüstü bilgisayar çantası yapmaktı. Kolayca bakım sistemi olan ve yanınızda examble Mac kitap pro ve Ipad veya mini Ipad taşımak zorunda kalırsanız başka bir çantayı sabitleyebileceğiniz bir çanta. Yanınızda davanın altında şemsiye veya gazete taşıyabilirsiniz. Her gün talep için kolayca değiştirilebilen kasa.

Elbise

Nyx's Arc

Elbise Işık ince bir seviyeyle pencerelerden içeri girdiğinde, gizemli ve sessizken, gizemli ve sessizken Nyx olarak gizemli ve sessiz, lamine kumaşların kullanımı ve böyle bir güzellik yorumuna dönüştü.

Kolye

Extravaganza

Kolye XVI ve XVII yüzyılın birçok güzel resminde görebileceğiniz ruffs, antik boyun süslemeleri esinlenerek zarif bir collier. Modern ve çağdaş hale getirmeye çalışan tipik fırfırlar stilini basitleştiren çağdaş ve modern bir tasarımla karakterize edilmiştir. Siyah veya beyaz renklerin kullanılmasıyla kullanıcıya zarafet veren sofistike bir etki, modern ve saf bir tasarımla çok sayıda kombinasyona izin verir. Esnek ve hafif tek parça bir kolye. Değerli olmayan bir malzeme, ancak bu collier'i sadece bir mücevher değil, yeni bir vücut süsü yapan yüksek moda etkileyici bir tasarıma sahip.

Modern Elbise Mokasen

Le Maestro

Modern Elbise Mokasen Le Maestro, Doğrudan Metal Lazer Sinterlenmiş (DMLS) titanyum "matris topuk" ekleyerek elbise ayakkabısında devrim yaratıyor. 'Matris topuk' topuk kısmının görsel kütlesini azaltır ve elbise ayakkabısının yapısal bütünlüğünü sergiler. Zarif vampiri tamamlamak için, üst kısmın farklı asimetrik tasarımında yüksek dokulu deri kullanılmıştır. Topuk bölümünün üst kısım ile bütünleşmesi artık şık ve zarif bir silüete dönüşüyor.