Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Konut Evi

Tei

Konut Evi Yamaç arazilerinin çoğunu oluşturan, emekli olduktan sonra rahat bir yaşamın, alışılmış bir şekilde istikrarlı bir tasarımla gerçekleşmesi büyük beğeni topladı. Zengin bir ortam almak için. Ama bu sefer villa mimarisi değil, kişisel konut. Sonra ilk olarak planın tamamında mantıksızlık olmaksızın olağan hayatı rahat geçirebileceği üzerine bir yapı oluşturmaya başladık.

Iç Ortak Alanlar

Highpark Suites

Iç Ortak Alanlar Highpark Suites Ortak Alanları, kentsel Gen-Y yaşam tarzlarının yeşil yaşam, iş, eğlence ve toplumla kusursuz entegrasyonunu keşfeder. Büyüleyici lobilerden heykelsi gökyüzü kortlarına, etkinlik salonlarına ve eğlenceli toplantı odalarına kadar bu eğlence alanları, sakinlerin evlerinin bir uzantısı olarak kullanmaları için tasarlanmıştır. Sorunsuz iç mekan dış mekan yaşamından, esneklikten, etkileşimli anlardan ve kentsel renk ve doku paletinden ilham alan MIL Design, sınırları zorlayarak her alanın sakinleri ve tropikal ortamı göz önünde bulundurduğu benzersiz, sürdürülebilir ve bütünsel bir topluluk yarattı

Kitapçı, Alışveriş Merkezi

Jiuwu Culture City , Shenyang

Kitapçı, Alışveriş Merkezi Jato Design, geleneksel bir kitabevini dinamik, çok kullanımlı bir alana dönüştürmekle görevlendirildi - sadece bir alışveriş merkezi değil, aynı zamanda kitaptan ilham alan etkinlikler ve daha fazlası için bir kültür merkezi olacak. Centrepice, ziyaretçilerin dramatik tasarımlarla zenginleştirilmiş, daha açık tonlu ahşap kaplı bir ortama geçtikleri "kahraman" alanıdır. Fener benzeri kozalar tavandan sarkarken merdivenler, ziyaretçileri basamaklarda otururken oyalanmaya ve okumaya teşvik eden ortak alanlar olarak hizmet ediyor.

Otel Iç Tasarımı

Stories Container

Otel Iç Tasarımı Konteyner, kargoları yerlere taşır. Otel, gezginler için dinlenme yerleri sağlar. Ortak noktaları, geçici bir dinlenme yeridir. Bu yüzden otel konsepti olarak "konteyner" kullanılıyor. Otel sadece dinlenme yeri değil, aynı zamanda kişiliğe sahip bir mekan. Her odanın kendi ifadesi ve kişiliği vardır. Bu nedenle, aşağıdaki gibi sekiz farklı süit oluşturun: Indulge, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey ve Ballerina. Ahır Evi sadece bir dinlenme yeri değil, aynı zamanda ruhunuz için bir ikmal istasyonu.

Ofis Iç Tasarımı

Yuli Design Studio

Ofis Iç Tasarımı Caddelerde her zaman dikey, yatay ve yanal yönlerde çok fazla dağınık tabela bulunur ve bunlar gerçek mimari çehreyi engeller. Bu, bu tür dış mekan dekoratif eşyalarının getirdiği efektleri iyileştirmek ve yükseltmek için tabela tahtalarının nasıl yeniden tanımlanacağını düşünmeyi teşvik ediyor. İç tasarım noktası, önceki düzeni ayrıştırmaktır. Doğal aydınlatma tanıtıldı. Bir çatı katı, yükseltilmiş alan tarafından inşa edilir. Merdivenlerin değiştirildiği yer. Merdivenlerin bulunduğu yeri değiştirmek dikey hareketlerin süresini kısaltır. Bu, eski sınırların dışında yeni bir olasılık yaratır.

Kuaför

Taipei Eros

Kuaför Kuaför salonları siyah, beyaz ve gri renklerin geometrisine dayanmaktadır. Saç kesme hareketleri, heykelsi varlıkların kitlesine dönüştürülür. Üçgen motif, istifleme, kesme ve dikme eylemleriyle tavandan zemine işlevsel küpleri ve düzlemleri şekillendirir. Bölme hatlarına gömülü ışık çubukları, alçaltılmış tavanın durumunu çözerken ek aydınlatma görevi gören çok sayıda aydınlatma kemerine katkıda bulunur. Uçaklar ve üç boyutluluk arasında serbestçe gidip gelen büyük aynanın yansımasıyla uzanır ve dolanırlar.