Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Özel Bahçe

Ryad

Özel Bahçe Zorluk, eski bir kır evini modernize etmekten ibaretti ve onu hem mimari hem de peyzaj alanlarında kapsamlı bir şekilde çalışarak bir huzur ve sessizlik alanına dönüştürmekten ibaretti. Cephe yenilendi, kaldırımlarda inşaat işleri yapıldı ve yüzme havuzu ve istinat duvarları inşa edilerek kemerler, duvarlar ve çitler için yeni demirhane işleri yapıldı. Bahçecilik, sulama ve rezervuarın yanı sıra aydınlatma, mobilya ve aksesuarlar da kapsamlı bir şekilde deltildi.

Cafe Ve Restaurant

Roble

Cafe Ve Restaurant Tasarım fikri ABD biftek ve tütsü evlerinden alındı ve ilk aşama araştırma ekibinin bir sonucu olarak araştırma ekibi, altın ve gül ile birlikte siyah ve yeşil gibi koyu renklerdeki ahşap ve deriyi kullanmaya karar verdi. altın, sıcak ve hafif lüks bir ışıkla çekildi. Tasarımın özellikleri, 1200 el yapımı eloksal çelikten oluşan 6 büyük asma avizedir. Birbirinden güzel ve farklı şişelerden oluşan 275 santimetrelik şemsiyeyle örtülü 9 metrelik bar tezgahının yanı sıra herhangi bir desteksiz bar tezgahını kapatıyor.

Arkitektonik Araştırma Ve Geliştirme

Technology Center

Arkitektonik Araştırma Ve Geliştirme Teknoloji Merkezinin arkitektonik projesi, mimari topluluğun çevredeki peyzaja entegrasyonuna kılavuzluk ediyor, sessiz ve hoş bir alan. Bu tanımlayıcı Fikir, topluluğu, plastik ve yapıcı niyetiyle ifade edilen, içinde hareket edecek araştırmacıların gerekli entelektüel daldırmasına yönelik insanileştirilmiş bir dönüm noktası haline getirir. Çatıların içbükey ve dışbükey formdaki çarpıcı ve entegre tasarımı, mimari kompleksin temel özelliklerini tanımlayan vurgulu yatay çizgilere neredeyse dokunur.

Iç Tasarım

Gray and Gold

Iç Tasarım Gri renk sıkıcı kabul edilir. Ancak bugün bu renk, çatı katı, minimalizm ve yüksek teknoloji gibi tarzlardaki başlıklar arasında yer alıyor. Gri, mahremiyet, biraz huzur ve dinlenme için tercih edilen bir renktir. Çoğunlukla insanlarla çalışan veya bilişsel taleplerle meşgul olanları genel bir iç renk olarak davet eder. Duvarlar, tavan, mobilyalar, perdeler ve zeminler gridir. Grinin tonları ve doygunluğu yalnızca farklıdır. Altın, ek detaylar ve aksesuarlarla eklendi. Resim çerçevesi ile vurgulanır.

Ev

Santos

Ev Ana yapıcı unsur olarak ahşabı kullanan ev, iki katını kesitte kaydırarak, bağlamla bütünleşmek ve doğal ışığın içeri girmesine izin vermek için camlı bir çatı oluşturuyor. Çift yükseklikli alan, zemin kat, üst kat ve peyzaj arasındaki bu ilişkiyi ifade eder. Çatı penceresinin üzerindeki metal bir çatı uçar, onu batı güneşinin gelişinden korur ve hacmi resmen yeniden inşa ederek doğal çevre vizyonunu çerçeveler. Program, zemin katta kamusal kullanımların ve üst katta özel kullanımların konumlandırılmasıyla ifade edilmiştir.

Ticari Iç Tasarım

KitKat

Ticari Iç Tasarım Mağaza tasarımı aracılığıyla, özellikle Kanada pazarı ve Yorkdale müşterileri için konsepti ve genel markayı yenilikçi bir şekilde temsil edin. Tüm deneyimi yenilemek ve yeniden düşünmek için önceki bir açılır pencerenin ve uluslararası konumların deneyimini kullanmak. Çok yüksek trafikli, karmaşık bir alan için işe yarayacak ultra işlevsel bir mağaza oluşturun.