Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Restoran

Yuyuyu

Restoran Bugün Çin'de piyasada, genellikle geleneksel tasarımlara dayanan, ancak modern malzemelerle veya yeni ifadelerle bu karma çağdaş tasarımların pek çoğu var. Yuyuyu bir Çin restoranıdır. Tasarımcı, Doğu tasarımını ifade etmek için yeni bir yol, kapıdan restoranın içine doğru uzanan çizgiler ve noktalardan oluşan yeni bir Enstalasyon yarattı. Zamanın değişmesiyle birlikte insanların estetik anlayışı da değişiyor. Çağdaş Doğu tasarımı için yenilik çok gereklidir.

Restoran

Yucoo

Restoran Estetiğin giderek olgunlaşması ve insanın estetik değişimleri ile benliği ve bireyselliği öne çıkaran modern tarz, tasarımın önemli unsurları haline geldi. Bu vaka bir restoran, tasarımcı tüketiciler için genç bir mekan deneyimi yaratmak istiyor. Açık mavi, gri ve yeşil bitkiler mekan için doğal bir rahatlık ve rahatlık yaratır. El dokuması rattan ve metalden yapılan avize, insan ile doğa arasındaki çarpışmayı anlatarak tüm restoranın canlılığını gözler önüne seriyor.

Mağaza

Formal Wear

Mağaza Erkek giyim mağazaları genellikle ziyaretçilerin ruh halini olumsuz etkileyen ve dolayısıyla satış yüzdesini azaltan nötr iç mekanlar sunar. İnsanları sadece bir mağazayı ziyaret etmeye değil, aynı zamanda orada sunulan ürünleri satın almaya da çekmek için, mekanın ilham vermesi ve iyi bir neşelendirmesi gerekir. Bu nedenle bu mağazanın tasarımında, dikiş işçiliğinden ilham alan özel özellikler ve dikkat çekecek ve iyi bir ruh hali yayacak farklı detaylar kullanılıyor. İki bölgeye ayrılan açık alan düzeni de müşterilerin alışveriş sırasında özgürlüğü için tasarlandı.

Konut

Shkrub

Konut Shkrub evi aşktan ve aşk için ortaya çıktı - üç çocuklu sevgi dolu bir çift. Evin DNA'sı, Japon bilgeliğinden esinlenerek Ukrayna tarihi ve kültüründen ilham alan yapılandırıcı estetik ilkeleri içerir. Bir malzeme olarak toprak elementi, orijinal sazdan çatı gibi evin yapısal yönlerinde ve güzel ve yoğun dokulu kil duvarlarda kendini hissettiriyor. Bir kuruluş yeri olarak saygı gösterme fikri, hassas bir yol gösterici ip gibi evin her yerinde hissedilebilir.

Yüzme Havuzları

Termalija Family Wellness

Yüzme Havuzları Termalija Family Wellness, Enota'nın Terme Olimia'da son on beş yılda inşa ettiği projeler serisinin sonuncusu ve spa kompleksinin komple dönüşümünü tamamlıyor. Uzaktan bakıldığında, dört yüzlü hacimlerin yeni kümelenmiş yapısının şekli, rengi ve ölçeği, görsel olarak kompleksin kalbine uzanan, çevredeki kırsal binaların kümesinin bir devamıdır. Yeni çatı, büyük bir yaz gölgesi gibi davranıyor ve değerli dış mekânların hiçbirini gasp etmiyor.

Iç Tasarım

Eataly

Iç Tasarım Eataly Toronto, büyüyen şehrimizin nüanslarına göre tasarlandı ve harika İtalyan yemeklerinin evrensel katalizörü aracılığıyla sosyal alışverişleri geliştirmek ve artırmak için tasarlandı. Geleneksel ve kalıcı "passeggiata" nın, Eataly Toronto tasarımının arkasındaki ilham kaynağı olması çok uygun. Bu zamansız ritüel, İtalyanların her akşam ana caddeye ve meydana çıktığını, dolaşıp sosyalleştiğini ve bazen yol boyunca bar ve dükkanlarda durduğunu görüyor. Bu deneyimler dizisi, Bloor ve Bay'de yeni, samimi bir sokak ölçeği gerektiriyor.